Acasă Stiri Android Si Noutati Vernee Mars update Android 7 Nougat, iata toate parerile la cald!

Vernee Mars update Android 7 Nougat, iata toate parerile la cald!

1

Vernee Mars update Android 7 Nougat ! Si acest update a venit pe telefonul pe care l-am primit spre review (partea de unboxing aici) si a sosit via OTA, instalarea s-a facut foarte repede cu toate ca noul sistem de operare are aproape 1GB. In caz ca aveti acest telefon sau daca aveti alt telefon si primiti o actualizare majora, recomand cu tarie sa folositi pentru download numai reteaua WiFi.

vernee-mars-marshmallow-4

Ce aduce nou Android 7.0 Nougat pe Vernee Mars?

Vernee Mars update Android 7 Nougat – La nivelui interfetei de utilizator, schimbarile nu sunt majore si senzationale, probabil ca cei ce asteaptau mai mult de la Nougat vor fi dezamagiti, insa posibil ca schimbarile majore sa fie “inauntru” si nu la nivel de UI. Voi face in alt articol o comparatie intre Android Marshmallow si Nougat folosind fix acelasi telefon, voi arata acolo daca se simte trecerea la nivel de performante si desigur ca pentru a face asta voi folosi tot testele de bench pentru a sesiza daca Android Nougat reuseste scoruri mai bune fata de Marshmallow.nougat-vs-marshmallow-1 nougat-vs-marshmallow-2 nougat-vs-marshmallow-3

Vernee Mars update Android 7 Nougat – Mai multe capturi de ecran nu are rost sa pun deoarece diferentele la nivel de UI sunt cu greu sesizte in cazul lui Vernee Mars, ramane acelasi Android curat oferit de catre producator dar noul Android 7.0 aduce totusi cateva schimbari – animatii si sunete noi, o interfata ceva mai moderna si mai intuitiva, ceasul este mai mare pe ecranul principal, pictogramele in mare parte au ramas neschimbate, sunt cateva optiuni noi in meniul optiuni dezvolatator si poate cel mai important aspect, camera foto este mult mai ok cu acest nou update de firmware!

vernee mars nougat

Sunt si cateva optiuni noi introduse in meniul de setari, in zona de display a aparut posibilitatea de a declansa camera apasand de doua ori pe butonul power cu telefonul in modul stand by, observ ca aflam informatii mai multe despre aplicatii direct in meniul principal. Putem vedea spre exemplu mult mai rapid care este volumul actual al soneriei, cate aplicatii sunt deja instalate, cata stocare am folosit si cata este libera, detalii despre RAM dar si despre capacitatea bateriei. Observam asta in captura de mai jos:

screenshot_20161210-084509

Vernee Mars update Android 7 Nougat – Pozele in conditii de iluminare slaba sunt mult mai curate, focalizarea este mai rapida si fata de Android Marshmallow in care cu greu puteam focaliza un obiect aflat la mica distanta, cu Android Nougat am reusit si asta. Si interfata camerei a ramas neschimbata, este vechea, obosita si urata interfata de la MediaTEK, o stim deja cu totii si cred ca aici se putea umbla mult mai mult. Desigur ca toate astea se refera numai la Vernee Mars insa cu siguranta ca pot fi aplicate si in cazul altor telefoane cu MediaTEK.

Cam atat despre noul Nougat, sunt primele pareri “la cald” legate mai mult de UI si este interesant de vazut daca pe viitor sistemul de operare in sine este mult mai stabil si mai rapid.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here