Connect with us

Allview A8 Lite, backup firmware, Android oficial pentru acest model de telefon lansat in februarie 2017. Desi in titlu am adaugat “oficial”, trebuie sa stiti ca nu este oferit de catre companie.

Insa, el este testat si trimis de catre cei de au astfel de telefoane Allview si se ofera sa extraga fisierele sistemului de operare! In mod normal, garantia nu se pierde. Este un backup fara modificari si fara root, facut imediat dupa un hard reset!

ATENTIE – rescrierea se face pe propria raspundere si recomand sa o faca numai cei ce au cunostinte sau curaj!

Allview A8 Lite, backup firmware

Allview A8 Lite, backup firmware

In arhiva atasata la finalul articolului, gasiti toate fisierele necesare pentru a aduce telefonul in starea initiala. Puteti face asta in cazul in care cand doriti sa reveniti de la un custom ROM la oficial. Sau in cazul in care aveti root si vreti sa scapati complet de acest beneficiu, in cazul in care ati facut modificari nereusite, daca sistemul de operare nu mai functioneaza corespunzator, etc.

Allview A8 Lite, backup firmware, Android oficial

  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK asa cum este si acest Allview X4 Soul Style, aveti AICI.
  • Tutorial rescriere IMEI, aveti AICI – poate fi util deoarece in functie de metoda de rescriere de soft aleasa in SP Flash Tools, puteti pierde codurile IMEI. Acestea se pot rescrie simplu, nu este nevoie de root, codul IMEI se mentine pe telefon pana la primul hard reset apoi operatiunea trebuie repetata.
  • Toate fisierele firmware Allview disponibile – AICI
  • DESCARCA BACKUP PENTRU ALLVIEW A8 LITE – http://s.go.ro/zzon39ie | parola: 444081

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!