Acasă Review telefoane Noul YouTube HDR este prezent pe Note 8 si este fantastic

Noul YouTube HDR este prezent pe Note 8 si este fantastic

0

Noul YouTube HDR este prezent pe Note 8 si este fantastic, zilnic descopar functii si caracteristici noi ale acestui telefon, fix asa cum spuneam in materialul de unboxing!

Multumita programului Orange Smartphone Tester, ma pot bucura timp de cateva zile de acest super telefon, clar este cel mai complex si cel mai performant telefon pe care eu am pus mana pana acum. Si sunt genul care intra in magazine si butoneaza toate telefoanele expuse.

noul youtube hdr este prezent pe note 8 si este fantastic

Exista acum suport HDR in cadrul aplicatiei de mobil YouTube si cum Samsung Galaxy Note 8 are un astfel de display, utilizatorii se pot bucura de un astfel de continut!

Asta inseamna imagini incredibil de clare, mai luminoase si o paleta de culori mai larga. Am facut si cateva poze, insa, aparatul meu DSLR nu poate surprinde cu exactitate claritatea imaginilor afisate de Samsung Galaxy Note 8.

noul youtube hdr este prezent pe note 8 si este fantastic

Nu toate clipurile vin in acest format, numai cele cu o rezolutie peste 1080p pot fi afisate in acest mod.

YouTube HDR noul youtube hdr este prezent pe note 8 si este fantastic
YouTube HDR

Desi am facut un review detaliat al ecranului, am descoperit aceasta functie noua in You Tube, ulterior. Samsung Galaxy Note 8 nu este singurul care suporta asa ceva, daca aveti un S8 sau un S8 Plus, puteti experimenta.

noul youtube hdr este prezent pe note 8 si este fantastic

Am observat insa ca imaginea nu este convertita pe tot ecranul ca in cazul unor clipuri normale, am atins acest aspect in articolul de review al ecranului. Probabil ca cei de la Samsung vor implementa si aceasta optiune printr-un update de software.

YouTube HDR si Samsung Galaxy Note 8 = experienta multimedia de invidiat!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here