Acasă Review telefoane Noul YouTube HDR este prezent pe Note 8 si este fantastic

Noul YouTube HDR este prezent pe Note 8 si este fantastic

0

Noul YouTube HDR este prezent pe Note 8 si este fantastic, zilnic descopar functii si caracteristici noi ale acestui telefon, fix asa cum spuneam in materialul de unboxing!

Multumita programului Orange Smartphone Tester, ma pot bucura timp de cateva zile de acest super telefon, clar este cel mai complex si cel mai performant telefon pe care eu am pus mana pana acum. Si sunt genul care intra in magazine si butoneaza toate telefoanele expuse.

Exista acum suport HDR in cadrul aplicatiei de mobil YouTube si cum Samsung Galaxy Note 8 are un astfel de display, utilizatorii se pot bucura de un astfel de continut!

Asta inseamna imagini incredibil de clare, mai luminoase si o paleta de culori mai larga. Am facut si cateva poze, insa, aparatul meu DSLR nu poate surprinde cu exactitate claritatea imaginilor afisate de Samsung Galaxy Note 8.

Nu toate clipurile vin in acest format, numai cele cu o rezolutie peste 1080p pot fi afisate in acest mod.

YouTube HDR
YouTube HDR

Desi am facut un review detaliat al ecranului, am descoperit aceasta functie noua in You Tube, ulterior. Samsung Galaxy Note 8 nu este singurul care suporta asa ceva, daca aveti un S8 sau un S8 Plus, puteti experimenta.

Am observat insa ca imaginea nu este convertita pe tot ecranul ca in cazul unor clipuri normale, am atins acest aspect in articolul de review al ecranului. Probabil ca cei de la Samsung vor implementa si aceasta optiune printr-un update de software.

YouTube HDR si Samsung Galaxy Note 8 = experienta multimedia de invidiat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.