Acasă Stiri despre telefoane Allview dezvaluie un nou telefon, ar putea fi chiar Gionee S6

Allview dezvaluie un nou telefon, ar putea fi chiar Gionee S6

3

Allview dezvaluie un nou telefon, ar putea fi chiar Gionee S6 – Am primit un prim teaser ce infatiseaza un viitor telefon de la Allview cu design metalic, pe baza acestei “fotografii” personal am impresia ca ar putea fi vorba despre un nou rebrand Gionee, mai exact modelul GiONEE Elife S6 GN9010!

Este numai o parere personala, insa ceva imi spune ca asa va fi, cel putin din materiale asemanarile par a fi destul de mari. Iata intai niste poze, apoi va spun si specificatiile modelului Gionee S6, posibil un nou Allview, dar si pretul telefonului!

er

7194356_02_800

5

Remarc asemanari mari intre dispunerea camerei foto, decupaturile pentru antene, corpul metalic, design-ul telefonului dar si asemanarile butoanelor, telefonul Gionee costa in jur de 1100 lei, specificatiile tehnice le puteti vedea in tabelul de mai jos.

[komper_form advanceselect=yes/no noheader=yes/no newwindow=yes/no maxitem=xcategory=x ]

[komper pid=79 category=1]

Pe masura ce voi mai primi materiale de la Allview pe acesta tema le voi publica si vom vedea impreuna daca aceasta presupunere prinde contur! Cert este ca cei de la Allview vor lansa un nou telefon destul de performant in curand.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.