Connect with us

Stiri despre telefoane

Instagram testează opțiunea Flipside: ce înseamnă

Published

on

Instagram testează opțiunea Flipside: ce înseamnă

Se pare că platforma Instagram testează ceva nou, numit “Flipside”. Acum, ce e asta și de ce ar trebui să vă pese?

Ei bine, “Flipside” este o funcționalitate care vă permite să creați un profil secundar pe același cont de Instagram, dar doar pentru un grup select de urmăritori. Practic, vă oferă ocazia să împărțiți conținutul cu un cerc mai restrâns de oameni, fără a fi nevoie să vă separați complet contul.

Nu trebuie să confundăm “Flipside” cu funcția “Prietenii Apropiați” de pe Instagram, pentru că sunt două lucruri diferite.

Advertisement

Cu “Prietenii Apropiați”, puteți alege cine vede anumite povești sau postări, dar “Flipside” merge un pas mai departe.

Vă oferă posibilitatea să aveți o versiune alternativă a profilului vostru, unde puteți partaja postări din feed și reel-uri, vizibile doar acolo.

Matt Navarra, un consultant în social media, a partajat un videoclip despre “Flipside” pe Threads, oferindu-ne o idee despre cum arată funcția.

Advertisement

Dacă cineva vă adaugă în “flipside”-ul lor, veți vedea o iconiță cu o cheie în colțul postării. Și pentru a verifica “flipside”-ul cuiva, trebuie doar să trageți în jos pe profilul lor.

Instagram se pregătește să aducă opțiunea Flipside

Instagram testează opțiunea Flipside în aplicatie

Instagram testează opțiunea Flipside

Este interesant de observat că Instagram adaugă “Flipside” pe lângă “Prietenii Apropiați”. Majoritatea utilizatorilor cu mulți urmăritori au tendința de a-și crea un cont separat, privat, pentru postările personale.

Dar introducerea “Flipside” și a funcției “Prietenii Apropiați” ar putea crea confuzie și o suprapunere de opțiuni pentru utilizatori. Instagram oferă deja suficiente modalități de a partaja conținutul cu grupuri selecte de persoane, așa că rămâne de văzut cum va fi primită noua funcție.

Deocamdată, “Flipside” este doar în faza de testare și nu avem nicio informație clară despre dacă sau când va fi disponibilă pentru toți utilizatorii. Dar pentru cei care își doresc mai multă flexibilitate și intimitate pe Instagram, ar putea fi o adăugire binevenită.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des