Acasă Telefoane Allview Allview E3 Sign Va Avea Senzor De Amprenta

Allview E3 Sign Va Avea Senzor De Amprenta

4

Allview E3 Sign Va Avea Senzor De Amprenta – Se pare ca cei de la Allview pregatescinca o surpriza si ar putea lansa un telefon cu un senzor de amprenta plasat sub camera foto principala, asemanator cu ceea ce gasim in prezent pe Huawei Ascend Mate 7.

Avand in vedere aceasta caracteristica, este foarte probabil ca telefonul sa aiba si specificatii tehnice de top si sa fie modelul cu care cei de la Allview se vor mandri anul acesta, exact cum au facut-o anul trecut odata cu lansarea modelului Allview X1 Xtreme.

In poza se mai observa si un blit dual tone pentru camera foto iar denumirea probabila pentru acest model ce se va lansa in curand va fi probabil Allview E3 Sign

asas

De notat ca cei de la Allview ar putea lansa lansa acest telefon in cadrul targului Mobile World Congress ce se va desfasura la inceputul lunii martie in Barcelona.

Sursa

Sursa foto

4 COMENTARII

  1. Am achiztionat acest produs in urma cu cateva luni din 3 motive: specificatii, marime si pret. De mult mi-am dorit un telefon cu ecran mare si l-am gasit pe aceta pe site-ul lor oficial Allview. Imi place mult, setari usoare, teme pentru telefon / meniu, amprenta , poti sa schimbi animatiile telefonului. Ai multe setari care te ajurta sa personalizezi telefonul. Camera face poze bune si focalizeaza imediat. Este primul telefon la care am observat cand se face focalizarea si pe ce obiect din poza. Nu am ce reprosa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here