Acasă Telefoane LG LG G Flex 2 Unboxing si Primele Teste

LG G Flex 2 Unboxing si Primele Teste

0

LG G Flex 2 Unboxing si Primele Teste

LG G Flex 2 este probabil unul dintre cele mai interesante telefoane ale momentului si nu datorita ansamblului hardware.

El se remarca inca o data asa cum a facut-o prima generatie prin ecranul curbat si usor flexibil, bateria curbata dar si a capacitatii de a-si vindeca singur zgarieturile aparute pe carcasa.

Unii mai norocosi deja au apucat sa-i faca un unboxing cu toate ca telefonul este nou lansat, clipuri ce au ajuns deja pe YouTube si in care putem vedea deja testele benchmark, testele placii grafice, unboxingul dar si cat de adevarata este afirmatia celor de la LG cu privire la capacitatea de a se vindeca singur.

Am sa pun in acest articol cele mai interesante clipuri legate de acest telefon ce ajunsese la un moment dat si in oferta unui magazin online de la noi la precomanda (quickmobile) insa vad ca pentru moment lipseste.

Este posibil sa-l vedem in curand la eMag la un pret pe masura caracteristicilor sale…

Unboxing LG G Flex 2:

Teste de rezistanta la zgarieturi si indoire:

Teste performanta:


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here