Acasă Stiri Android Si Noutati Allview va lansa un telefon ce se bazeaza pe tehnologie neurala

Allview va lansa un telefon ce se bazeaza pe tehnologie neurala

13
nofollow

Allview va lansa un telefon ce se bazeaza pe tehnologie neurala, cam acesta este cel mai nou mesaj trimis de catre compania cu sediul in Brasov.

Ma astept sa primesc in curand si calendarul lansarilor Allview pe 2018, sper sa continue cu aceasta traditie inceputa acum cativa ani.

Deocamdata nu cunoastem foarte multe detalii legate de acest nou Allview, nu stim nici macar cum se numeste. Avand in vedere toate acestea, cel mai bine ar fi citim direct primul lor mesaj legat de acest nou smartphone:

“Allview dezvoltă un smartphone ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73. CPU-ul vine cu suport Tensorflow Lite și VPU cu tehnologie neurala dedicată pentru inteligență artificială.

Smartphone-ul este optimizat pentru viitoarele cerințe bazate pe rețelele neurale artificiale și va veni în ajutorul utilizatorilor oferind posibilitatea ca prin intermediul camerei foto să fie identificate imagini și obiecte. Asistentul vocal Allview AVI va dobândi noi capabilități și va recunoaște în viitor și obiecte.

allview va lansa un telefon ce se bazeaza pe tehnologie neurala

Astfel, va putea identifica cu ușurință monumente sau obiective turistice pentru a oferi informații suplimentare despre acestea, precum și indicatoare de circulație pentru a avertiza utilizatorul în caz de pericole. Procesarea performantă va permite redimensionarea imaginilor la rezoluții mai mari, oferind claritate sporită. Aceste exemple reprezintă o mică parte dintre multiplele soluții pe care tehnologia avansată le va pune la dispoziția utilizatorilor.”

Cu siguranta ca vom afla noi detalii in perioada urmatoare!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here