Acasă Aplicatii telefoane Android Am testat aplicatia Allview AVI, asistentul personal

Am testat aplicatia Allview AVI, asistentul personal

3

Am testat aplicatia Allview AVI, asistentul personal, o aplicatie care este de altfel si in Google Play. Nu sariti inca sa o descarcati, ea este compatibila numai cu telefoanele din seria “Infinity” dar si cu Allview X4 Soul Vision, telefonul cu proiector.

Pe Soul Vision am testat-o si eu, mai jos vedeti despre ce este vorba. Trebuie sa stiti ca nu este o aplicatie de neglijat, ea merita folosita in cazul in care aveti un astfel de telefon sau doriti sa va achizitionati unul.

Allview AVI, asistentul personal
Allview AVI, asistentul personal

Cine stie pana la urma, poate cei de la Allview ne vor face o surpriza si vor reusi sa o faca disponibila pentru toate telefoanele cu Android. Vor avea de castigat! Eu am instalat-o si pe alte telefoane, se deschide dar nu functioneaza.

Chiar si asa, pana la urma este destinata telefoanelor Allview.

Allview AVI, asistentul personal dezvoltat de catre compania din Brasov nu este gata instalata pe X4 Soul Vision, ea va trebui descarcata din Google Play si instalata manual.

Marele avantaj este acela ca recunoaste limba romana si o recunoaste foarte bine. Intotdeauna mi-a recunoscut corect comenzile vocale, in mare parte foloseste internetul pentru a functiona.

Daca-i ceri “fa o poza”, iti deschide rapid camera foto. Daca-i spui “regleaza luminozitatea”, iti deschide internetul si cauta in browser, inca nu recunoaste absolut tot.

Daca-i spui “opreste WiFi”, o face super rapid, in mai putin de 1 secunda. I-am cerut sa-mi deschida aplicatia de lanterna, nu a putut face asta.

Am incercat multe comenzi, as spune ca peste 80% le recunoaste si le executa extrem de rapid. Din cate am inteles, cei de la Allview lucreaza in permanenta la adaugarea de noi functii.

Allview AVI, asistentul personal, este util din mai multe puncte de vedere. Practic, te ajuta extrem de mult in interactiunea cu telefonul mobil. Te scuteste de a folosi tastatura in multe cazuri, asta este fara indoiala un aspect important.

Da, sistemul de operare Android are asa ceva integrat, insa, din punctul meu de vedere, OK Google este inferior in cazul in care nu cunoasteti bine limba engleza sau nu pronuntati corect, am detaliat in acest articol.

Utilizarea este simpla, in cazul in care doriti sa fie pornita in permanenta, exista un mic buton care sta pe display. Acesta poate fi mutat oriunde, interactiunea cu asistentul incepe in momentul in care iconita este apasata.

Imediat dupa instalare, va trebui sa alegeti limba si sa faceti setarile. Apoi, veti face cunostinta;)

Urmeaza un scurt tutorial de folosire, permisiunile si zona de setari.

Mi-ar fi placut sa-mi raspunda la salut! I-am spus buna, insa nu m-a salutat inapoi. Mi-a deschis o pagina pe internet.

Limitarile nu sunt multe, in cazul navigarii pe internet, este 100% utila si rapida.

Am intrebat-o “cine este Kilye Minogue” si mi-a cautat pe Google numai numele artistei, nu toata fraza.

In prima captura de mai jos, puteti vedea si micul widget despre care va spuneam anterior, puteti interactiona direct acolo, asta in cazul in care nu doriti sa aveti tot ecranul ocupat de aplicatie.

Pana la ora actuala, sunt aproape 300 de comenzi pe care le recunoaste. Atentie, aici nu includem si navigarea pe internet, posibilitatile sunt nelimitate si recunoaste orice in acest caz.

Cele mai importante comenzi si cele mai des folosite de utilizator, sunt acoperite. Ma refer la setarea alarmei, dezactivarea sau activare WiFi, Bluetooth, navigare GPS, etc., trimitere SMS, apelare telefonica si alte cateva functii ce tin de sistemul de operare.

Ca o concluzie, Allview AVI este chiar o aplicatie super interesanta si utila, trebuie laudati aici cei de la Allview pentru ca aduc ceva nou in sistemul de operare implementat pe telefoanele lor, se vede ca-i preocupa si faza de dezvoltare.

3 COMENTARII

  1. Este interesant, multumesc ca ati publicat acest articol. Sa speram ca pe viitor v-a ajunge ca cel de la google sau cel putin aproape lafel de bun ca el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.