baterie

Allview lanseaza A10 Plus, telefon ieftin cu Android Oreo GO

Allview lanseaza A10 Plus, telefon ieftin cu Android Oreo GO

Allview A10 Plus a aparut neasteptat si a fost listat in oferta la finalul lunii noiembrie. Cei de la Allview nu trimit comunicate de presa cand vor sa scoata pe piata un terminal mai slab dotat si mai accesibil.

Telefonul costa numai 349 lei si este deja in stoc, poate fi cumparat de pe allview.ro sau din cadrul altor magazine online. Ne dam automat seama ca nu avem in prim plan un telefon mobil performant si automat, nu trebuie sa avem prea multe pretentii.

Allview lanseaza A10 Plus, telefon ieftin cu Android Oreo GO

Asa cum era de asteptat, sunt cateva aspecte pro, dar si cateva mai putin placute. La plusuri, sa spunem ca Allview A10 Plus ruleaza un sistem de operare adaptat telefoanelor mai slab dotate. Este un Android OREO GO, versiune mai simplista ce vine impreuna cu aplicatii Google GO, unele mai light fata de versiunile de baza. YouTube GO, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome, Files Go si Assistant Go.

Allview A10 Plus

Allview lanseaza A10 Plus, telefon ieftin cu Android Oreo GO

Din pacate, nu are 4G, rezolutia ecranului nu prea ne impresioneaza, capacitatea bateriei pare la prima vedere cam mica, numai 2200 mAh.

Ecranul este destul de mic pentru standardele sfarsitului de 2018, o diagonala de 5.34″, aspect 18:9, sticla de tip 2.5D, rezolutia se opreste la 480 x 960 pixeli. Allview A10 Plus este un telefon DualSIM si se bucura de serviciul gratuit de mesagerie RCS Google, un ecosistem care permite numeroase funcțiuni de instant messaging și care permite transmiterea rapida a fișierelor, fotografiilor cu rezoluție mare, a gif-urilor sau a video-urilor, acesta poate fi accesat numai din retelele Orange si Vodafone.

Telefonul are un procesor cu 4 nuclee, probabil un MediaTEK, cei de la Allview nu ne specifica in mod clar ce chipset folosesc.Memoria RAM este de 1GB, cea interna de 8GB, suporta si un card de memorie externa.

A10 Plus are un singur senzor foto de 8MP ce poate inregistra video pana la rezolutie HD, camera secundara are 5MP. Intalnim si jack audio, placa grafica de tip Mali 400MP2, WiFi 802.11 /b/g/n, Bluetooth 4.0, HD Voice si Radio FM. Nu are senzor de amprente si nici 4G.

Detaliile complete, pe site-ul oficial, telefonul costa 349lei.