baterie

Allview pregateste un telefon cu procesor MediaTek Helio P22

Allview pregateste un telefon cu procesor MediaTek Helio P22

Allview pregateste un telefon cu procesor MediaTek Helio P22, va fi o versiune mai accesibila a modelului X5 Soul Pro. Noua versiune care va fi lansata in curand, se va numi Allview X5 Soul si va beneficia de avantajele inteligenței artificiale, preluand funcţiile importante ale modelului mai puternic.

MediaTek Helio P22 este un procesor proaspat lansat, are opt nuclee tactate la 2.0 Ghz (4×2,0Ghz si 4×1,5Ghz), la care se adauga performanta obtinuta prin procesul de productie TSMC 12nm FinFET si tehnologia  CorePilot, care au scopul de a crea cea mai buna experienta de utilizare, eficienta energetica, gestionare termica optima, asigurand in acelasi timp si o durata de viata mai lunga a bateriei.

Helio P22 este un procesor ce are o placa grafica integrata de tip IMG PowerVR GE8320, aceasta ruleaza pana la o frecventa de 650 MHz.

Noul Allview X5 Soul se va bucura si el de tehnologie neurala şi va imparti cu modelul superior mai multe elemente, printre care: UI 3.0 Swipe, aceleaşi funcţionalitaţi ale display-ului notch, va permite deblocarea prin identificare faciala, performante excelente la capitolul foto, avand efect Bokeh natural pentru camera principala, dar si pentru cea de selfie.

Allview pregateste un telefon cu procesor MediaTek Helio P22

Conform allview.ro, “MediaTek Helio P22 reprezinta suita de solutii pentru camerele foto, MediaTek Imagiq, care permite un nou sistem de camere duale pentru profunzimea imaginii.

Acest sistem cu camere duale, bazat pe cele mai noi si performante tehnologii, va oferi consumatorului posibilitatea de a capta efecte de profunzime profesionale in cele mai spectaculoase fotografii, performante incredibile in lumina scazuta, reducerea zgomotului in cadre multiple si o noua tehnologie avansata pentru zoom mult mai clar in imagine. Printre beneficiile oferite de noul procesor si inteligenta artificiala se numara si identificarea obiectelor si a scenelor foto.”

Pentru moment, nu au fost oferite date legate de lansare si nici informatii suplimentare legate de dotari sau pret. Stim ca va fi dotat cu un display cu notch si va fi propulsat de un procesor nou de la MediaTEK. Insa, mai mult ca sigur, va fi un telefon accesibil, probabil ca pretul lui va fi in jur de 1000 de lei.