Connect with us

Cum a decis Netflix sa stopeze fenomenul de impartire a contului, unul dintre motivele pentru care pierde bani si nu castiga foarte multi abonati. Este destul de simplu sa explicam.

Daca tu ai platit un abonament si un prieten te roaga sa-i dai si lui acces, nu prea ai cum sa-l refuzi, chiar daca aceasta practica nu este tocmai cinstita. Fenomenul este recunoscut chiar de Netflix, ei spun ca “submineaza capacitatea noastra pe termen lung de a investi și de a ne îmbunatati serviciile.”

Si au gasit inclusiv metoda prin care vor sa stopeze fenomenul de “account sharing”. Au inceput deja sa implementeze optiunea “add a home”, ne spun si cat costa, dar si cum functioneaza. Contra cost, noua optiune va permite partajarea unui cont in mai multe gospodarii, dar vor plati in functie de cate locuinte vor adauga. Deci, poti sa-i dai prietenului Netflix, dar acesta va plati in plus!

Am am explorat cu atenție diferite moduri prin care persoanele care doresc să-și partajeze contul sa plateasca puțin mai mult. In luna martie 2022, am lansat funcția „adaugați un membru suplimentar” în Chile, Costa Rica și Peru. De luna viitoare, vom lansa o funcție alternativa „adăugați o casă” în Argentina, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala și Honduras.”

Cum a decis Netflix sa stopeze fenomenul de impartire a contului

Interesante tarile pe care le-au ales pentru a testa aceasta noua optiune, probabil ca acolo fenomenul de account sharing era la mare moda. Iata ce mai comunica Netflix:

“O casa pentru fiecare cont: indiferent de planul dvs., acesta va include un domiciliu în care va puteți bucura de Netflix pe oricare dintre dispozitive.

LOCATION-MODEL ANIM ENGLISH

 

Achizitia de locatii suplimentare: pentru a va folosi contul Netflix mai multe domicilii vă vom cere să plătiți un plus [219 Pesos pe lună / casă în Argentina / 2,99 USD pe lună / casă în Republica Dominicană / 2,99 USD pe lună /casă în Honduras / 2,99 USD pe lună / casă în El Salvador / 2,99 USD pe lună / casă în Guatemala]. Membrii din planul Basic pot adăuga un domiciliu suplimentar, Standard până la doua si planul Premium până la trei locatii in plus.

Calatoriile sunt incluse: puteți viziona în afara casei de pe tabletă, laptop sau mobil.

Noua funcție de gestionare a locatiilor: în curând veți putea controla unde este utilizat contul dvs. și veți putea elimina locatia din pagina aferenta setarilor contului”.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!