Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Allview ne surprinde, viitorul alaturi de AVI!

Allview ne surprinde, viitorul alaturi de AVI!

4

Viitorul alaturi de AVI! Dar ce incearca cei de la Allview sa ne transmita prin acest mesaj? Au postat pe site-ul oficial un mic teaser si ne lasa pe noi sa ne punem imaginatia la treaba, cel putin pentru cateva zile.

Este interesanta strategia pe care o urmeaza cei de la Allview, cel putin in ultimii doi ani. De apreciat ca au inceput sa lucreze mult la partea de soft si la dezvoltarea unor aplicatii proprii. Pana la urma acesta este viitorul, unul interactiv.

Viitorul alaturi de AVI – Dar, ce anume este AVI?

Un asistent personal dezvoltat de la zero de catre Allview, unul in limba romana si extrem de bine pus la punct. Am discutat despre AVI in mai multe randuri, chiar l-am si testat impreuna cu cateva telefoane sub acest brand.

Allview AVI Allview AVI, asistentul in limba romana, devine mai inteligent

Desigur, il avem pe Bixby, avem si asistentul de la Google. Insa, acestia nu cunosc limba romana si pentru a avea o experienta cu adevarat buna, trebuie sa vorbesti limba engleza, aproape perfect.

Cu AVI, nu aste deloc asa. Un asistent personal in adevaratul sens al cuvantului, o aplicatie perfect optimizata si bine pusa la punct. Practic, te ajuta sa controlezi telefonul intr-un alt mod.

Iata si materialul video nou, postat pe canalul oficial de YouTube. Nu este chiar un clip, insa lasa loc de interpretare, mai ales ca vedem o persoana la bordul unei masini. Mai mult, persoana pare ca interactioneaza cu masina!

Sunt curios sa vad despre ce este vorba, probabil ca in perioada urmatoare vom afla mai multe detalii. Pana atunci, puteti trage voi concluzii si sa va ganditi despre ce poate fi vorba si la ce nivel de inteligenta va ajunge AVI!

Viitorul alaturi de AVI

Allview AVI, invata permanent si devina din ce in ce mai inteligent. Iti spune ce filme sunt la televizor, din genul preferat, iti spune prognoza meteo, iti citeste stirile, iti raspunde la intrebari, iti trimite mesaje text, iti deschide aplicatii, muzica preferata, divese informatii, etc. Cel mai important aspect este acela ca poate comunica cu tine!

Am mai spus-o si in alte ocazii, ar fi super ok ca asistentul personal sa fie liber in Google Play, adica sa poate fiinstalat si pe alte telefoane mobile cu Android, chiar si contra cost. Ramane de vazut.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

4 COMENTARII

  1. Să știi că sunt telefoane foarte bune. Am X5 soul pro de un an și merge ca în prima zi. Am avut mai multe telefoane de la Allview fara probleme, dar cârcotași sunt destui, multi vorbesc din auzite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here