Acasă Aplicatii telefoane Android O aplicatie fara reclame si customizata de Instagram, Instander

O aplicatie fara reclame si customizata de Instagram, Instander

0

O aplicatie fara reclame si customizata de Instagram, Instander – Daca sunteti fani si daca petreceti mai mult timp pe reteaua de socializare Instagram, atunci este posibil sa apreciati sau da doriti sa descarcati o alternativa destul de ok, Instander pe numele sau.

Ceva gen YouTube Vanced. Adica un apk. customizat, o aplicatie fara reclame si cu ceva imbunatatiri in comparatie cu originalul. Cateva dintre beneficiile acestei aplicatii – posibilitatea de a descarca cu usurinta clipuri IGTV, alte materiale video, fotografii sau povesti.

Aplicatia este complet gratuita (asta sustine dezvoltatorul) si nu are reclame integrate. Puteti in mod privat sa vizualizati sau sa cititi postarile, pozele incarcate vor fi la o calitate superioara in comparatie cu ceea ce suporta aplicatia originala.

Daca doriti sa o instalati, trebuie sa stiti ca aplicatia are aproximativ 48MP si o veti descarca in format apk. Apoi, va trebui sa permiteti telefonului sa instaleze aplicatii din surse necunoscute si sa o inlocuiti pe cea originala.

De fapt, dupa instalare, pe ecran va aparea un mesaj care va intreaba daca doriti sa actualizati aplicatia Instagram, cea pe care deja o aveti instalata pe telefon. Daca alegeti sa faceti asta, veti face practic un update de la Instagram la Instander.

Cele 2 aplicatii nu functioneaza impreuna, adica nu le puteti folosi cand pe una cand pe cealalta. Aici poate fi un punct negativ, ar fi fost mult mai ok daca aveam posibilitatea sa lasam pe telefon si Instagramul original. In rest, eu am testat-o si pare ok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.