Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2

110

Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2

Desi se stie ca principala (si poate cea mai buna)  firma din Romania ce se ocupa cu importul telefoanelor mobile si a tabletelor are o stransa legatura cu firma Gionee/India de unde imprumuta multe dein modelele sale, iata ca in cazul telefonului Allview V1 Viper S lucrurile se schimba putin.

De data aceasta, un corespondent pentru Viper S este modelul Walton Primo S2, un telefon cu specificatii si cu un design identic cu cel al firmei Allview. Sau mai bine spus, Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2.

r Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2

Este 0 informatie destul de pretioasa as putea spune, deoarece asa cum este cunoscut deja si cum s-a intamplat si in cazul primului model de Viper, anumite versiuni de firmware, sau CWM pot fi imprumutate si folosite pe Allview V1 Viper S.

444 Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2

Walton Hi-Tech Industries Ltd este o companie infiintata in 1997 in Bangladesh ce are ca activitate productia de telefoane mobile, aparate de aer conditionat, televizoare, masini de spalat, etc. 

Review Video Walton Primo S2:


CITESTE SI:  iHunt Like 3 Pro, telefon 18:9 cu doua camere foto

2 COMENTARII

  1. Salut. Te-ai cam inselat. Te uiti la aspect, dar toate chinezariile seamana la fel. VEZI ca e Gionee toata ziua. Au avut doar 2 modele la Walton si au renuntat la ele.

  2. Scuze, revin. Era vorba de alt Viper si nu am citit titlul tau. Ai dreptate, mai putin la partea cu ansamblu touchscreen si display. Acolo e putin cam mult schimbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord