Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2

Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2

Desi se stie ca principala (si poate cea mai buna)  firma din Romania ce se ocupa cu importul telefoanelor mobile si a tabletelor are o stransa legatura cu firma Gionee/India de unde imprumuta multe dein modelele sale, iata ca in cazul telefonului Allview V1 Viper S lucrurile se schimba putin.

De data aceasta, un corespondent pentru Viper S este modelul Walton Primo S2, un telefon cu specificatii si cu un design identic cu cel al firmei Allview. Sau mai bine spus, Allview V1 Viper S Este Walton Primo S2.

r

Articolul continua dupa reclama:

Este 0 informatie destul de pretioasa as putea spune, deoarece asa cum este cunoscut deja si cum s-a intamplat si in cazul primului model de Viper, anumite versiuni de firmware, sau CWM pot fi imprumutate si folosite pe Allview V1 Viper S.

CITESTE SI:  Bluboo D1 anuntat, posibil cu Snapdragon 835 si specificatii bune

444

Walton Hi-Tech Industries Ltd este o companie infiintata in 1997 in Bangladesh ce are ca activitate productia de telefoane mobile, aparate de aer conditionat, televizoare, masini de spalat, etc. 

Review Video Walton Primo S2:


Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Homtom HT17 inca un telefon chinezesc ieftin cu Android 6.0 si 4G

Homtom HT17 inca un telefon chinezesc ieftin cu Android 6.0 si 4G...
Citeste tot

2 Comentarii

  • Salut. Te-ai cam inselat. Te uiti la aspect, dar toate chinezariile seamana la fel. VEZI ca e Gionee toata ziua. Au avut doar 2 modele la Walton si au renuntat la ele.

  • Scuze, revin. Era vorba de alt Viper si nu am citit titlul tau. Ai dreptate, mai putin la partea cu ansamblu touchscreen si display. Acolo e putin cam mult schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *