Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview V2 VIPER S cel mai rapid telefon al lor, sa vina cu Android 7 Nougat?

Published

on

Allview V2 VIPER S va fi cel mai rapid telefon lansat de ei, cel putin asta sustin in mail-ul pe care l-am primit de la companie, mail ce contine si pima imagine de prezentare.

Observati ca apare “cel mai rapid” si nu cel mai performant, cel mai scump sau cel mai bun telefon Allview, nici nu gred ca acest Allview V2 VIPER S se vrea sau va fi un varf de gama sau cel mai scump telefon al lor.

Pur si simplu, este vorba de un telefon cu un sistem de operare bine optimizat si cat mai curat, stim ca ei obisnuiesc sa-si optimizeze destul de mutl interfata de utilizator prezenta pe telefoane, aspect ce poate fi pentru unii un plunct in plus, iar pentru altii, o bila neagra. 

Advertisement

“Scoatem din cutie un smartphone cu un sistem de operare aerisit, optimizat,rapid. Cel mai rapid smartphone Allview!”. Acesta este textul ce apare in acest mail, text insotit de imaginea pe care o vedeti si voi mai jos. De aici deduc ca nu este vorba de cel  mai performant sau cel mai bun telefon Allview, gama “Viper” nu este caracterizata totusi de performante de top.

v2-viper-s

Este posibil oare ca acest Allview V2 VIPER S sa vina direct cu Android 7.0 Nougat si acesta sa fie si primul telefon aflat sub brand romanesc ce ruleaza noua versiune a asitemului de operare Android?

Greu de crezut, ramane insa sa vedem mai multe detalii pe viitor, mentionez ca in afara de imaginea de mai sus nu am primit absolut niciun detaliu legat de specificatiile sale tehnice, nici macar silueta telefonului nu se vede!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
7 Comments

7 Comments

 1. Csabi Kovacs

  septembrie 9, 2016 at 19:44

  Pai ar fi timpul sa umble la soft, principala problema a modelelor Allview. Ca aspect si hardware multe modele sunt ok dar softul strica tot.

 2. Pepi

  septembrie 9, 2016 at 23:16

  Dacă va veni cu Nougat poate se va numi Allview V20 nu V2…?

 3. Iordache Ionut

  septembrie 10, 2016 at 00:40

  daca iese prin decembrie e foarte posibilsa aiba 7, dc nu?

  • Cosmin

   septembrie 11, 2016 at 11:24

   Posibil sa fie primul Allview cu Android 7.0 Nougat, insa se va lansa mai devreme si nu in decembrie.

 4. Aurel Ghinea

  septembrie 11, 2016 at 07:07

  Sa lase dracului androidul asa si sa nu mai puna interfata aia infecta plina de aplicatii clona ce nu isi au rostul. Sunt si unele utile cum ar fi aplicatia Chameleon. Pun pariu ca o sa fie tot mediatek ca procesor. Nu as cumpara un olviu scump. Cred ca asta o sa fie. 😉

 5. danco

  septembrie 14, 2016 at 15:24

  poti sa imi raspunzi la niste intrebari despre v1 viper s. ?

  • Cosmin

   septembrie 14, 2016 at 20:16

   Nu l-am folosit…ce anume te intereseaza?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des