Acasă Stiri Android Si Noutati Allview V2 VIPER S cel mai rapid telefon al lor, sa vina...

Allview V2 VIPER S cel mai rapid telefon al lor, sa vina cu Android 7 Nougat?

7

Allview V2 VIPER S va fi cel mai rapid telefon lansat de ei, cel putin asta sustin in mail-ul pe care l-am primit de la companie, mail ce contine si pima imagine de prezentare.

Observati ca apare “cel mai rapid” si nu cel mai performant, cel mai scump sau cel mai bun telefon Allview, nici nu gred ca acest Allview V2 VIPER S se vrea sau va fi un varf de gama sau cel mai scump telefon al lor.

Pur si simplu, este vorba de un telefon cu un sistem de operare bine optimizat si cat mai curat, stim ca ei obisnuiesc sa-si optimizeze destul de mutl interfata de utilizator prezenta pe telefoane, aspect ce poate fi pentru unii un plunct in plus, iar pentru altii, o bila neagra. 

“Scoatem din cutie un smartphone cu un sistem de operare aerisit, optimizat,rapid. Cel mai rapid smartphone Allview!”. Acesta este textul ce apare in acest mail, text insotit de imaginea pe care o vedeti si voi mai jos. De aici deduc ca nu este vorba de cel  mai performant sau cel mai bun telefon Allview, gama “Viper” nu este caracterizata totusi de performante de top.

v2-viper-s

Este posibil oare ca acest Allview V2 VIPER S sa vina direct cu Android 7.0 Nougat si acesta sa fie si primul telefon aflat sub brand romanesc ce ruleaza noua versiune a asitemului de operare Android?

Greu de crezut, ramane insa sa vedem mai multe detalii pe viitor, mentionez ca in afara de imaginea de mai sus nu am primit absolut niciun detaliu legat de specificatiile sale tehnice, nici macar silueta telefonului nu se vede!

7 COMENTARII

  1. Sa lase dracului androidul asa si sa nu mai puna interfata aia infecta plina de aplicatii clona ce nu isi au rostul. Sunt si unele utile cum ar fi aplicatia Chameleon. Pun pariu ca o sa fie tot mediatek ca procesor. Nu as cumpara un olviu scump. Cred ca asta o sa fie. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here