baterie

Calendar lansari Allview in 2021, iata la ce sa ne asteptam

Calendar lansari Allview in 2021, iata la ce sa ne asteptam

Calendar lansari Allview in 2021 – Cred ca ne asteptam la o gama mai variata de produse, strategie pe care am vazut-o si in 2020. Mai exact, am observat ca nu se axeaza in principal pe telefoane mobile.

Au revenit tabletele la mare cautare, au lansat si ei cateva modele, chiar una cu display urias. Ne-au oferit si destul de multe modele de televizoare cu Android, pana si unele mai accesibile, dar cu display QLED.

Nu au lipsit telefoanele mobile, chiar daca au fost mai putine in comparatie cu alti ani. Varful de gama a fost prezent, adica Soul X7 PRO, terminal cu procesor Snapragon. Trecem peste mica recapitulare si ne uitam spre 2021.

Calendar lansari Allview in 2021

Am primit calendarul, i-am facut cateva poze si vi-l prezint si voua. Pe multe file apare scris “touchless”, asta ma duce cu gandul la cateva gadgeturi inteligente cu touchscreen, nu neaparat telefoane mobile.

Calendarul nu este unul foarte stufos si nici pe departe nu cred ca reprezinta toate planurile Allview pe 2021. Cel mai probabil, au ales sa includa lansarile mai importante. Pentru inceput, se pare ca vom vedea noi televizoare SMART.

Il vedem in galeria foto de mai sus, scrie si in dreptul lui “touchless”! Sa avem parte de un televizor care poate fi controlat prin gesturi? Nu cred ca va fi ceva cu touchscreen, poate sa aiba atasat un dispozitiv special care sa recunoasca anumite gesturi.

Sunt numai presupuneri pe care le fac, ramane de vazut ce se va intampla. In materie de telefoane mobile, deja am discutat putin despre varful de gama pe 2021, presupusul Soul X8 PRO. Apare si in acest calendar, smartphone cu 5 camere foto principale.

Nu lipseste nici seria de telefoane “Viper”, am observat ca spre finalul anului pregatesc un alt gadget inteligent, probabil o oglinda, cred ca este vorba fix despre cea pentru care am primit un mic teaser. Ofertele lor actuale sunt AICI.