Allview V2 Viper S comparat cu telefonul iPhone 6!

Allview V2 Viper S nu este practic un telefon oficial lansat de catre companie, insa cei de la Allview au trimis un clip in care deja il vedem in actiune si chiar mai mult decat atat, il vedem comparat intr-un scurt clip cu un telefon iPhone 6, filmuletul de mai jos are putin peste un minut si il vedem pe viitorul Allview V2 Viper S ce pare sa aiba un display mai mic fata de acel iPhone, nu stim insa ce versiune de iPhone este si ma refer la diagonala ecranului, poate fi cel cu 5.5″ sau cel de 5.

v2-viper-s

Daca in clip apare cel de 5″, atunci noul Allview pare sa aiba un ecran mai mic sau cel putin identic cu modelul produs de Apple, mai vedem si ca acest nou telefon va avea tastele capacitive virtuale si integrate in sistemul de operare, Android ce nu pare a fi customizat. De altfel, intr-o stire anterioare, cei de Allview sustin ca acest model va fi cel mai rapid telefon pe care ei il au in oferta.

CITESTE SI:  Allview X4 Soul Mini lansat, cel mai mic din gama

Pana vom vedea detalii legate de pret si specificatii tehnice, vedem clipul de mai jos si asteptam vesti noi din partea celor de la Allview.

Articolul continua dupa reclama:

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Vonino Spirit S Tableta Android

Firma Vonino este relativ noua pe piata Romaneasca de tablete,fiind infiintata in...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *