Acasă Stiri Android Si Noutati Allview V2 Viper S comparat cu telefonul iPhone 6!

Allview V2 Viper S comparat cu telefonul iPhone 6!

0
nofollow

Allview V2 Viper S nu este practic un telefon oficial lansat de catre companie, insa cei de la Allview au trimis un clip in care deja il vedem in actiune si chiar mai mult decat atat, il vedem comparat intr-un scurt clip cu un telefon iPhone 6, filmuletul de mai jos are putin peste un minut si il vedem pe viitorul Allview V2 Viper S ce pare sa aiba un display mai mic fata de acel iPhone, nu stim insa ce versiune de iPhone este si ma refer la diagonala ecranului, poate fi cel cu 5.5″ sau cel de 5.

v2-viper-s

Daca in clip apare cel de 5″, atunci noul Allview pare sa aiba un ecran mai mic sau cel putin identic cu modelul produs de Apple, mai vedem si ca acest nou telefon va avea tastele capacitive virtuale si integrate in sistemul de operare, Android ce nu pare a fi customizat. De altfel, intr-o stire anterioare, cei de Allview sustin ca acest model va fi cel mai rapid telefon pe care ei il au in oferta.

Pana vom vedea detalii legate de pret si specificatii tehnice, vedem clipul de mai jos si asteptam vesti noi din partea celor de la Allview.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here