Acasă Stiri despre telefoane

POCO X3 PRO ar fi pregatit de lansare cu Snapdragon 855

0

POCO X3 PRO ar urma sa fie supriza pe care cei de la Xiaomi ne-o pregatesc in curand, lansarea nu pare a fi departe. Nu cred ca telefonul va avea un impact asemanator cu cel cunoscut de primul Poco, acela a fost telefonul emblema. In schimb, ne asteptam la dotari super si la un pret cat mai mic.

Numele de cod ar fi M2102J20SG si deja a primit o serie de certificari in mai multe tari. Ar urma sa fie o versiune imbunatatita a modelului Poco X3, cel aparut in septembrie 2020 cu un pret de aproximativ 200 USD. Daca atunci discutam numai despre un Snapdragon 732G, lucrurile par sa se schimbe pentru versiunea PRO.

Este interesant procesorul pe care Xiaomi l-ar fi ales pentru noul X3 PRO. Un Snapdragon 855, flagship al anului 2019 si regasit pe o multime de telefoane. OnePlus 7 PRO, Xiaomi Mi9, Galaxy S10 Lite, Redmi K20 PRO si lista poate continua. A fost si este un chipset reusit, cred ca alegerea este una buna.

Sa vedem daca se va si materializa, retinem ca sunt informatii pe surse. Foarte multe detalii tehnice nu se cunosc, dar cei care au idee in legatura cu acest chipset, pot trage cateva concluzii. Marea dilema este legata de conectivitatea 5G, probabil ca nu va exista asa ceva.

Ne putem astepta la un pret bun, ar fi ideal daca POCO X3 PRO s-ar vinde sub 400 euro si cred ca asta se va intampla. Partea din spate va fi dominata de un setup de tip quad-camera, senzorul principal avand 48MP. Android 11 si interfata MIUI 12. Alte detalii, in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.