Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Enjoy 20s cu Dimensity 800, ecran mare si Android 10

Published

on

Este interesant ca pentru prima data, sunt disponibile imagini reale cu acest Huawei Enjoy 20s, certificarea TENAA este cea care ne dezvaluie alte cateva detalii tehnice. Telefonul acesta va fi construit in jurul unui display mare, nu mai putin de 6.8″.

Dar va fi unul de tip TFT, perforat si cu o rezolutie FHD+. Putem trage cateva concluzii, numai citind aceste mici detalii. Senzorul de amprenta nu va fi integrat in display si probabil ca pretul telefonului va fi destul de accesibil.

Huawei Enjoy 20s

Iata si imaginile reale de care aminteam anterior. Se observa o dispunere clasica a camerelor foto principale, spatele din sticla si usor curbat. Posibil ca senzorul de amprente sa fie amplasat in partea laterala, poate integrat in butonul principal.

Advertisement

Revenind putin la camerele foto, aflam ca sunt 3 la numar (cele principale) 64MP, 8MP si 2MP. De rezultatele in pozele selfie, se va ocupa un senzor cu o rezolutie de 16MP.

Deja nu mai este o surpriza prezenta unui MediaTEK pe un Huawei. De data aceasta, vom vedea integrat un Dimensity 800, cateva detalii tehnice aveti mai jos.

  • 2020, fabricat pe 7nm, ARMv8.2-A (64-bit)
  • 8 nuclee / 4× Cortex-A76 / 2.0 GHz si 4× Cortex-A55 / 2.0 GHz
  • GPU de tip Mali-G57 MC4
  • RAM  – max 2x 16-bit LPDDR4x / 2133 MHz (17.1 GB/s)
  • Suport – 5G NR Sub-6 GHz, 5G NR mmWave, LTE

Android 10 cu interfata proprie Huawei si mai mult ca sigur, fara pic de Google prin meniu sau prin aplicatii. Telefonul acesta va fi disponibil in 3 versiuni de culoare si va avea o baterie cu o capacitate de 4200 mAh.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des