DISTRIBUIȚI

Allview V2 Viper S, ROM oficial, backup Android pentru telefonul lansat in octombrie 2016. Dezvoltat impreuna cu Google si MediaTEK, Allview V2 Viper S se bucura de conceptul FastPass, asta inseamna practic un sistem de operare aerisit care surprinde prin viteza mare de reactie si optimizare.

Este un telefon pe care l-am testat si aici pe androidro.ro, articolele le puteti citi in aceasta sectiune. Insa, daca detineti acest telefon si vreti sa va asigurati ca nu veti avea probleme cu el la nivel de sistem de operare, puteti descarca acest firmware deoarece este unul original, nemodificat si nerootat.

Teoretic, fiind fisiere extrase de pe un telefon Allview V2 Viper S “curat”, nu veti avea probleme cu garantia, insa ca de ficare data, orice rescriere de firmware se face pe propria raspundere!

Articolul continua dupa reclama:
  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK asa cum este Allview V2 Viper S, aveti AICI.
  • Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI – poate fi util deoarece in functie de metoda de rescriere de soft aleasa in SP Flash Tools, puteti pierde codurile IMEI. Acestea se pot rescrie simplu, nu este nevoie de root.
  • Descarca acest firmware pentru Allview V2 Viper S de AICI, parola este 337930
CITESTE SI:  Allview X3 Soul Style primeste update la Android Nougat

1 COMENTARIU

  1. Pt. IMEI, eu recomand SN_Write_Tool_v1.1716.00 si nu numai IMEI-urile sa rescrieti si adressa MAC, ca sa dispare erroare nvram de la wifi.
    + am avut problema cu sensor de proxmity, am intrat in developer mode *#*#3646633#*#* si am setat din nou sensorul de proximity. (functioneaza si pt android nougat)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here