Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung a inceput sa dezvolte Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus

Samsung a inceput sa dezvolte Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus

1

Samsung a inceput sa dezvolte Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, o publicație sud-coreeană a dezvăluit că “Star” și “Star 2” ar fi numele de cod ale noilor modele Galaxy 9 și Galaxy S9 Plus, versiunea care este deja la vanzare acum in 2017, Galaxy S8 a fost codificata ca “Dream.”

Aceeasi publicatie afirma ca Galaxy S9 va fi lansat cel mai probabil in prima jumătate a anului 2018, asa cum s-a intamplat si cu generatiile trecute. Avand in vedere ca este codificat ca “Star”, este posibil ca acest model sa nu fie unul pliabil, spun asta deoarece se zvoneste si asa ceva in ultima perioada.

Comparativ cu Galaxy S8, producția de Galaxy S9 este cu 3-4 luni înainte de termen, acest lucru este posibil datorita faptului ca Samsung adera la un proces de control riguros al calitații dupa insuccesul lui Note 7. Astfel, firma sud-coreeana poate anunța Galaxy S9 la începutul anului 2018.

Codurile indică de obicei o caracteristică a dispozitivului. Un reprezentant Samsung a dezvaluit într-un interviu anterior ca noul Samsung Galaxy S8 a fost codificat ca “Project Dream”, deoarece a fost visul companiei de a devansa Apple cu S8, insa nici nu stim daca a reusit sau daca o va face. Este o discutie mai ampla asta din moment ce aceste telefoane ruleaza pe platforme diferite si se adreseaza unui public diferit.

Avand in vedere ca noul Samsung Galaxy S9 se afla inca in procesul de dezvoltare, este prematur sa discutam inca de pe acum despre specificatiile tehnice sau design. Totusi, se stie deja ca cei de la Qualcomm si Samsung au început sa lucreze la procesorul Snapdragon 845, posibil ca asta sa fie solutia aleasa.

Oricum, este practic imposibil ca cei de la Samsung sa renunte la Qualcomm pentru MediaTEK, probabil ca o vor face numai in momentul in care vor gasi ceva cu adevarat mai bun fata de Snapdragon. Pana atunci, il asteptam cu mare interes pe Samsung Galaxy Note 8 care are numele de cod “Great” si un display de 6.3″ (Infinity Display) dar si pe Samsung Galaxy Note 7, versiunea reconditionata ce are nume de cod Grace R.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here