Allview Viper Xelfie, telefon nou cu o super camera frontala?

Allview Viper Xelfie, telefon cu o super camera frontala? Sau cel putin asta intelegem din primul material ce a fost trimis de catre companie si se pare ca seria de “Viper” continua, insa au ales o denumire mai interesanta pentru acest nou telefon, asta daca asa se va numi sau poate va exista o functie Xelfie in meniul viitorului terminal de la Allview ce mai mult ca sigur ca va fi lansat anul acesta.

Amuzante, senzuale, originale sau chiar bizare. Oricum ar fi, fotografiile autoportret au impus un nou trend in materie de imagini pe retelele de socializare. Asigura-te ca imaginea ta va fi exact asa cum o doresti.

3ew3

Cam acesta este si textul ce insoteste imaginea pe care o vedeti mai sus si oricum ar fi, telefonul va trebui sa aiba chiar o super camera pentru selfie daca asta se vrea a fi, adica un selfie phone si ar cam trebui sa fie dotat cu o camera de cel putin 13MP pentru a impresiona si nu conteaza numai numarul de MP, mai conteaza si cat de bun este senzorul!

Articolul continua dupa reclama:

Ramane de vazut ce fel de telefon va fi acest Allview Viper Xelfie si ma astept ca pana la lansarea oficiala compania sa mai trimita astfel de materiale de promovare.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Drone Pit Stop – accesorii premium pentru drone
More from Cosmin

Doogee F7 Pro, model proaspat lansat, iata primele pareri si pret posibil

Doogee F7 Pro, model proaspat lansat, iata primele pareri si pret posibil...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *