Acasă Stiri Android Si Noutati Allview Viper Xelfie, telefon nou cu o super camera frontala?

Allview Viper Xelfie, telefon nou cu o super camera frontala?

0

Allview Viper Xelfie, telefon cu o super camera frontala? Sau cel putin asta intelegem din primul material ce a fost trimis de catre companie si se pare ca seria de “Viper” continua, insa au ales o denumire mai interesanta pentru acest nou telefon, asta daca asa se va numi sau poate va exista o functie Xelfie in meniul viitorului terminal de la Allview ce mai mult ca sigur ca va fi lansat anul acesta.

Amuzante, senzuale, originale sau chiar bizare. Oricum ar fi, fotografiile autoportret au impus un nou trend in materie de imagini pe retelele de socializare. Asigura-te ca imaginea ta va fi exact asa cum o doresti.

3ew3

Cam acesta este si textul ce insoteste imaginea pe care o vedeti mai sus si oricum ar fi, telefonul va trebui sa aiba chiar o super camera pentru selfie daca asta se vrea a fi, adica un selfie phone si ar cam trebui sa fie dotat cu o camera de cel putin 13MP pentru a impresiona si nu conteaza numai numarul de MP, mai conteaza si cat de bun este senzorul!

Ramane de vazut ce fel de telefon va fi acest Allview Viper Xelfie si ma astept ca pana la lansarea oficiala compania sa mai trimita astfel de materiale de promovare.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here