Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Hooman Invaders, joc Tower Defense gratuit pentru Android, Iphone si Ipad

Hooman Invaders, joc Tower Defense gratuit pentru Android, Iphone si Ipad

0

Hooman Invaders, joc Tower Defense gratuit pentru Android, Iphone si Ipad – Hooman Invaders este un joc de strategie si de aparare a turnurilor, realizat pentru Android, Ipad si Iphone in care jucatorul poate sa joace gratuit, fara micro-tranzactiile renumite. Jocul Tower Defense este dezvoltat de ASSIST Software, o companie de software development cu sediul in Suceava

Hooman Invaders te trimite intr-un decor fantastic, intr-o lume cu orci, orcul fiind personajul pe care il va intruchipa jucatorul, iar scopul principal al acestuia fiind acela de a se apara de invadatori folosindu-se de arme precum turnuri si vraji. Fata de originalul concept al jocului, noutatea apare la tactica de joc aleasa.

54rrqfgq34e

Fie alegi primul nivel: cel usor, in care poti seta turnurile pentru a viza si ataca inamicii pe baza sanatatii lor actuale, in acest caz nu trebuie sa va faceti griji in privinta munitiei deoarece toate turnurile au munitie, fie alegi nivelul normal sau dificil, nivel in care iti poti gestiona munitia dar si prioritatea de atacare a inamicilor.

teasdxz

Toate aceste moduri de abordare a atacurilor in combinatie cu alegerea turnurilor, a tipului de inamici si efecutul vrajilor fac din acest joc unul distractiv, intens si provocator, diferit astfel de multe alte jocuri de aparare in care construiesti turnul si apoi stai si privesti. La trecerea dintre nivele se pot face imbunatatiri asupra vrajilor, a turnurilor sau se pot citi informatii din orcopedie despre fiecare turn si tip de inamic cuprinzand desene sugestive si interesante.

987u65y4red

Mi-a placut mult acest joc, singurul minus fiind doar faptul ca este un pic cam scurt, dar sper ca in viitor vom vedea mai multe nivele, moduri de jocuri chiar si mai multe turnuri si tipuri de inamici. Mai multe imagini si video pot fi gasite pe pagina de Facebook oficiala.

Jocul poate fi descarcat folosind linkurile de mai jos:

Pt. Android,  Pt. Iphone sau Ipad –  Pareri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here