baterie

Telefonul AMOLED cu pret ridicol de mic itel S23+

Telefonul AMOLED cu pret ridicol de mic itel S23+

Telefonul AMOLED cu pret mic itel S23+, probabil ca este un smartphone despre care nu ati auzit pana acum (varianta standard fiind deja lansata) sau mai corect spus, despre acest producator nu prea stiati. Itel este un brand ce apartine de Transsion Holdings, nume cunoscut si pentru alte marci de telefoane, Tecno si Infinix.

Acestea din urma sunt usor mai populare in Romania si ocazional, sosesc in oferta unor magazine. Dar pretul noului itel S23+ este cu adevarat cel ce ne atrage. Numai 120 USD pentru un ecran AMOLED, curbat, cu protectie Gorilla Glass 5, rezolutie FHD+ si diagonala de 6.78inch!

Luminozitatea nu este ea chiar foarte mare, se opreste pe la 500 nits. Dar chiar si asa, detaliile ecranului sunt bune de tot. Partea de design a modelului acesta nu este chiar respingatoare si se cunoaste ca au incercat sa faca ceva luxos. Decideti voi daca le-a iesit.

Telefonul AMOLED cu pret ridicol de mic itel S23+

itel S23+ ne duce cu gandul la un iPhone

Si cand spun asta, ma uit la modulul camerelor foto si la amplasarea lor. Daca fata seamana cu un Samsung curbat, spatele aminteste de un iPhone. Mai mult decat atat, au implementat in soft si un Dynamic Bar, ceva asemanator cu Dynamic Island. Este o zona ce se activeaza in jurul camerei de selfie de 50MP.

Telefonul AMOLED cu pret ridicol de mic itel S23+

Sa-i spunem un minuscul display secundar, acesta avand rolul de a afisa utilizatorului diferitele notifcari, statusul apelurilor, autonomie acumulatorului, etc.

Daca ne uitam la procesor, aflam de ce pretul este mic. Au reusit sa combine un display bun cu un procesor Unisoc T616, pe acesta il regasim in interiorul unor telefoane care nu arata atat de bine. itel S23+ nu va obtine mai mult de 300.000 de puncte in AnTuTu, acesta este echipat cu 8GB RAM de tip LPDDR4X RAM si 256GB stocare.

Telefonul AMOLED cu pret ridicol de mic itel S23+

Din meniu se mai pot adauga inca 8GB, cei virtuali. Alte detalii includ aparitia senzorului de amprente sub ecran, baterie de 5000 mAh cu incarcare la 18W, un asistent inteligent numit Aivana GPT AI.

Exista NFC si o camera principala de 50MP dar si una auxiliara, posibil de 2MP. Dar pretul de 120USD este chiar mic! Il veti putea cumpara pe itel S23+ numai daca locuiti printr-o tara din Africa!

sursa