Acasă Telefoane Allview Allview X2 Soul Mini – Cum Se Fabrica

Allview X2 Soul Mini – Cum Se Fabrica

13

Allview X2 Soul Mini – Cum Se Fabrica – Allview X2 Soul Mini, unul dintre cele mai subtiri telefoane din lume este de fapt modelul Gionee Elife S5.1 rebranduit de catre compania cu sediul in Brasov. Am descoperit intamplator pe YouTube un clip in care veti putea vedea procesul de fabricatie al telefonului Gionee Elife S5.1, adica fix Allview X2 Soul Mini.

Prea multe nu ar mai fi de zis poate doar faptul ca lunar se fabrica peste 4.5 milioane de bucati si ca 99.7 % dintre ele trec cu bro de controlul calitatii.

[wpsm_video schema=”yes” title =”Cum se fabrica Allview X2 Soul Mini” description =””]https://www.youtube.com/watch?v=1S_bP5bThZM[/wpsm_video]

qwe

13 COMENTARII

  1. Nici nu ti se alege ce fac acolo din cauza rapiditatii. Mitul ca ar fi ansamblate pe vapor cade, este nevoie de stabilitate si precizie.

  2. dumnu’ admin am si eu o intrebare: de ce nu tratezi si aspectul nerespectarii garantiei de catre cei de la allview? e posibil sa trimiti in service de 3-4 ori un telefon si sa se intoarca la fel de defect inapoi?

  3. nu trebuie sa o patesti personal. incearca sa urmaresti pagina de FB allview sa vezi cum dispar postarile care nu sunt pe placul allview. cele mai multe sunt plangeri pentru nerespectarea garantiei. am patit personal sa imi fie limitata posibilitatea de a posta sau adauga comentarii acolo!

  4. Cel mai smecher telefon pe care la-m avut vreo data. Este foarte subtire, se conecteaza foarte bine la wifi. Semnalul este extrem de bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here