Allview X2 Soul PRO ajunge si in oferta Digi Mobil

Cei de la Allview au anuntat astazi ca cel mai nou si mai performant telefon al lor (dar si unul dintre cele mai performante telefoane aflate sub brand romanesc alaturi de X1 Xtreme ) ajunge printr-un parteneriat in oferta operatorului Digi Mobil.

Vestea cea mai buna si cea mai interesanta este ca telefonul X2 Soul PRO poate fi achizitionat in 12 rate egale fara dobanda, o idee buna pentru cei ce-si doresc un telefon performant cu abonament (Digi Mobil din gama Optim, pe o perioada de 24 de luni) dar si in rate fara dobanda.

Astfel, pretul cu banii jos este de 1699 lei cu tot cu TVA sau in rate: 141.5 lei x 12 rate egale iar clientii ce se aboneaza in perioada imediat urmatoare 7-10 mai 2015 si cumpara un telefon Allview X2 Soul PRO vor beneficia gratuit de un abonament Digi Mobil pe o perioada de 6 luni.

t5rgfx Allview X2 Soul PRO ajunge si in oferta Digi Mobil

Comenzile se fac ȋncepȃnd de astazi, ȋn magazinele proprii RCS & RDS, ȋn ContulMeuDigi.ro, pe www.rcs-rds.ro si telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucuresti, iar pentru alte localitati, apelȃnd 03xx 400 414, unde xx reprezinta prefixul judetului.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro si 10 euro, TVA inclusa si, ȋn functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice retea nationala si ȋn retele internationale, internet mobil nelimitat ȋn reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date ȋn roaming national, pe care clienti ȋi pot utiliza gratuit.

Un Review complet al telefonului Allview X2 Soul PRO cu peste 100 de poze poate fi citit aici iar testele de benchmark, un unboxing plus alte detalii legate de interfata de utilizator si un unboxing aici.

Allview X2 Soul PRO ajunge si in oferta Digi Mobil

8 COMMENTS

  1. Nu prea sunt 12 rate egale. E cu avans si restul se plateste in rate.Cel putin asa apare pe site la RDS

  2. Eu asa am citit in comunicatul de presa pe care cei de la Allview mi l-au trimis. Posibil sa ma insel eu dar nu cred…

  3. Am butonat telu imi place cum se misca. Nu-l simti in mana si asta ma incanta foarte elegant

  4. Asta e tare fain telu, da am auzit ca astia de la allview o sa scoata un nou tel mai profi !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree