Connect with us

Stiri despre telefoane

Se reuneste Honor cu Huawei? Informatii oficiale

Published

on

Se reuneste Honor cu Huawei? Informatii oficiale pe care le aflam direct de la sursa, unele care inchid cercul de speculatii. Honor este un brand care a apartinut de Huawei, dar a fost vandut la scurt timp dupa ce au inceput sa curga sanctiunile din partea americanilor.

A fost singura portita prin care acest sub-brand a putut sa foloseasca Serviciile Google Play, adica tot ce tine de Google. In caz contrar, cred ca nu ar mai fi putut sa ajunga unde este acum.

Daca ma intrebati pe mine, cred ca aceasta despartire a fost una mai mult de forma si in continuare exista stranse legaturi. Practic, cred ca actualele modele de Honor sunt tot…produse Huawei. O simpla parere…

Advertisement

Se reuneste Honor cu Huawei? Cum ramane pana la urma?

CEO-ul Honor, Zhao Ming, a declarat ca Huawei, fostul parinte al Honor, este acum principalul lor competitor si unul foarte respectat. Zhao Ming a respins categoric orice zvonuri despre o posibila revenire a Honor in cadrul Huawei, spunand ca cea mai buna cale de a onora trecutul companiei este de a deveni cel mai puternic rival al Huawei.

El a adaugat ca reintoarcerea Huawei pe piata a adus un suflu nou in industria telefoanelor mobile, atragand mai multa atentie asupra acesteia, lucru care nu s-a mai vazut de ani de zile.

Teoretic, ei s-au separat  s-a despartit de brandul mama in noiembrie 2020, cand a fost vanduta unui consortiu de peste 30 de agenti si dealeri din China. Tranzactia a fost efectuata pentru a ajuta brandul compania sa supravietuiasca in conditiile in care Huawei se confrunta cu sanctiuni din partea SUA, care au afectat grav afacerea sa cu telefoanele mobile.

Advertisement

Desi detaliile financiare exacte nu au fost dezvaluite, se estimeaza ca valoarea tranzactiei s-a ridicat la aproximativ 15 miliarde de dolari. Dupa despartire, Honor functioneaza ca o entitate independenta, avand propriile sale operatiuni de cercetare si dezvoltare, retea de furnizori si strategie de marketing.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171