Acasă Firmware Allview

Allview X2 Soul PRO, ROM oficial, backup

14

Allview X2 Soul PRO, ROM oficial, backup – Inca un backup al unui telefon Allview pe care il postez pe androidro.ro, o lista intreaga de astfel de versiuni oficiale, nerootate si nemodificate pentru telefoanele Allview puteti gasi AICI.

Este vorba de Allview X2 Soul PRO si de un backup al sistemului de operare Android Lollipop, sistem de operare nemodificat, nerootat si realizat cu ajutorul unui telefon proaspat scos din cutie. Il puteti folosi in cazul in care aveti deja telefonul si sistemul de operare da semne de oboseala, ati instalat un custom ROM pe acest Allview si vreti sa reveniti la versiunea originala, aveti root pe X2 Soul PRO si vreti sa duceti telefonul la garantie, vreti sa folositi numai anumite fisiere din continutul arhivei, etc.

NU folositi fisierele pentru alt telefon Allview sau pentru oricare alt model de telefon cu Android, instalati pe propria raspundere. Fiind un backup original, NU veti pierde garantia telefonului Allview.

 

Allview X2 Soul PRO este la baza un telefon Gionee si foloseste un procesor MediaTEK MTK 6752.

Descarca acest backup pentru Allview X2 SOUL PRO

AICI tutorial video pentru instalare cu ajutorul SP FLash Tools

AICI tutorial recuperare coduri IMEI, asta in cazul in care folositi in SP Flash Tools optiunea format all + download

Pentru instalare, folositi fisierul scatter MT6752_Android_scatter.txt pe care-l gasiti in arhiva

Atentie – daca decideti sa rescrieti integral sistemul de operare, este posibil in functie de varianta aleasa pentru rescriere sa pierdeti toate datele personale, ma refer la jocuri, filme, poze, muzica, aplicatii, contactele ce sunt salvate in memoria telefonului, contul de Google, etc! 

14 COMENTARII

  1. Are foarte multe bug-uri(nu descarca aplicatii de pe google play, nu descarca de pe chrome sau alt browser si isi da UI restart la fiecare 5 minute)

    Daca ar cineva un update mai recent il rog sa-mi spuna si mie unde il gasesc (nici aplicatia de updete nu descarca)

    Multumesc!

  2. Va multumesc pentru ROM si tutorialul de utilizare SP Flash Tools, ati salvat telefonul dupa ce nu mai trecea de loading scree cand il porneam.(cred ca se numea brick)
    Totusi, exista o posibilitate de a face root si a instala un custom firmware, ROM pe Allview X2 Soul PRO?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.