0316300287 este numarul de pe care am fost sunat, apelul a durat cau 2 minute si dupa cca. 1 minut si jumatate am aflat ca a fost o gluma proasta, ceva de genul unei aplicatii folosite de alti utilizatori.

De cand esti cu prietena mea, ca e usuratica, sa o las in pace, ca nu mai da pe acasa, de ce ma iau de prietena lui…glume proaste si nu are rost sa respundeti la acest numar.

La final am aflat ca a fost o gluma proasta facuta de cineva care are aceasta aplicatie si ca daca vreau sa fac si eu glume sa descarc o anumita aplicatie (nu am reusis sa inteleg ce aplicatie) si daca vreau sa nu mai primesc astfel de telefoane de la 031 630 0287 sa intru pe un anumit site si sa ma dezabonez.

Cred ca este vorba de aplicatia Juasapp din Google Play, daca suni la acest numar, ti se confirma asta. Pe scurt, o porcarie…

CITESTE SI:  Aplicatia oficiala Tarom, disponibila de azi in Google Play

Screenshot_20160817-152905 031 630 0287, adica un telefon cu glume proaste...Juasapp

2 COMENTARII

  1. salut. foloseste windows phone si nu ai probleme de acest fel :)) intradevar sunt mai putine aplicatii pe windows dar e ok. app: ceva aplicatii recomandate pe windows phone ?

  2. Pai nu prea am pus eu mana pe Windows phone, insa din cate stiu, multe aplicatii ce sunt disponibile pentru Android le gasesti si pe Windows…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree