Xiaomi Mi 4C a inseamnat pentru mine si primul contact cu un telefon produs de aceasta companie, ma refer la faptul ca a fost unul dintre telefoanele mele personale si am putut sa-i observ in cele mai mici detalii partile bune sau cele mai putin bune, un Review complet am facut pentru acest telefon acum aproape un an de zile, il puteti citi inca aici

20151024_120623 Xiaomi Mi 4C are parte de o reducere de pret prin intermediul everbuying.net

Modelul pe care l-am avut avea 2 GB RM si 16GB stocare interna, insa exista si varianta ceva mai dotata, adica cu 3GB RAM si 32 GB stocare interna. Este fara indoiala un telefon de calitate si bun, modelul pe care l-am primit atunci tot de la magazinul everbuying.net avea ceva probleme cu bateria, insa problemele erau la nivel de software si nu hardware, asta din fericire.

20151024_120542 Xiaomi Mi 4C are parte de o reducere de pret prin intermediul everbuying.net

Exista 2 cupoane de reducere pentru acest telefon, pentru varianta cu 2GB RAM cuponul este MI4CEB si scade pretul pana la 122.99 dolari, iar XMI4CEB poate fi folosit pentru varianta mai dotata, pretul scade si aici fata de cel afisat in cadrul magazinului, pretul devine 197.99 USD.

Cred ca este o alternativa buna acest telefon pentru restul telefoanelor chinezesti, ma refer la cele nu chiar atat de bine cotate precum cele de la Xiaomi, insa cu preturi identice sau mai mari. De retinut ca are un display destul de mic, numai 5″, eu prefer telefoanele cu display de 5.5″ sau chiar mai mare, insa este o opinie strict personala.

20151024_111350 Xiaomi Mi 4C are parte de o reducere de pret prin intermediul everbuying.net

Spuneam ca Xiaomi Mi 4C are specificatii tehnice bune, vorbim in acest caz despre un procesor Qualcomm Snapdragon cu 6 nuclee, display de calitate cu rezolutie FHD, compatibil 4G DIGI si o camera buna, detaliile complete le puteti citi in recenzia de care aminteam mai sus.

Specificatiile complete si notele mele pentru acest smartphone, mai jos.

[aps_product id=”36296″]

CITESTE SI:  Nu mai credeti tot ce vedeti prin reclamele la telefoane! Samsung A8

16 COMMENTS

  1. Off topic …nu prea vad telefoane care sa obtina mai mult de 8 in ceea ce priveste camera photo …ce telefon cu camera foarte buna si pret mic imi pute-ti recomanda

  2. 100-150$ pret mic …am ramas impresionata de pozele unui telefon foarte ieftin gen..umi romex ..si foarte dezamagita de pozele facute de orice telefon blackview (incercate vro 3 modele)

  3. Acum cateva zile era la “reducere” si prin .ro, parca pe la QM, undeva la 600 de lei.
    PS: imi place noua forma de prezentare cu tabulatura si note!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree