baterie

Allview X2 Soul Pro vs LG G3 4G, comparatie si preturi identice

Allview X2 Soul Pro vs LG G3 4G, comparatie si preturi identice

Imi permit comparatia intre Allview X2 Soul Pro si LG G3 4G deoarece ambele sunt la acelasi pret pe eMag, adica 1599.99 lei, motiv pentru care comparatia este cat se poate de corecta si utila pentru cei ce doresc sa-si achizitioneze unul dintre cele doua modele.

Si am sa continui sa fac astfel de comparatii deoarece zilnic primesc pe mail intrebari referitoare la o alegere cand vine vorba despre un anumit telefon. In aceste comparatii am sa incerc sa aduc in prim plan modelelele pe care le lasati cel mai des in comentariile voastre.

Iata tabelul, apoi vorbim putin despre detalii:

[komper pid=16,39 category=1]

Ecranul este clar mai bun in cazul modelului LG G3, vorbim despre un raport suprafata/ecran superior, rezolutie mult mai mare, desitate de pixeli mai buna dar si protectie Corning Gorilla Glass 3! La capitolul diagonala diferentele sunt foarte mici, vorbim despre 5.5″ vs 5.2″

Procesorul este si el net superior si in favoarea modelului LG G3, acesta dispune de Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz quad core si asta in ciuda faptului ca Allview X2 Soul PRO are un octa core la 1.7 GHz. Memoria RAM este identica numai in cazul in care discutam despre varianta LG G3 D855 deoarece sunt modele de G3 si cu 3GB RAM. Placa grafica este si ea net superioara pe LG G3.

LG G3 castiga clar si batalia camerelor foto, intalnim laser focus, stabilizare optica si posibilitatea de filmare la rezolutie 2160p.

Cel putin pentru moment, LG G3 castiga si la capitolul sistem de operare deoarece are Android 6.0 Marshmallow, X2 Soul PRO momentan se multumeste cu Android Lollipop.

LG G3 sta mai bine si la baterie, cel putin teoretic deoarece are un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, modelul celor de la Allview este dotat cu 2700 mAh.

Allview X2 Soul Pro il bate fara dubii pe LG G3 la greutate si grosime!

LG G3 mai dispune si de incarcare rapida (Quick Charge 2.0) Wireless Charging (optional) dar si de Knock Code sau alte mici functii utile ascunse in meniu.

Preturile sunt identice, Allview X2 Soul PRO costa 1599 lei, LG G3 costa tot 1599 lei.