Acasă Stiri Android Si Noutati Concurs – Propune melodia perfecta pentru ea si castiga premii!

Concurs – Propune melodia perfecta pentru ea si castiga premii!

22

Luna martie incepe cu cele mai frumoase lucruri: primavara si perioada in care sarbatorim femeia. Fie ca preferi sarbatoarea de Martisor sau internationalul 8 martie, prima saptamana a primaverii este un bun prilej pentru a arata tuturor femeilor ca merita aprecierea noastra. Si, pentru ca te afli pe un site de tehnologie, am gasit metoda perfecta de a-i spune cat de speciala este pentru tine.

Muzica a ajutat de fiecare data sa transmita emotii complexe si, odata cu progresul tehnologiei, cadoul numit “muzica” a evoluat. La inceput au fost casetele peste care tot trageai noi melodii, apoi au urmat CD-urile si colectia de markere cu care le inscriptionai.

Astazi, lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca fiecare smartphone si tableta Android UTOK este echipat cu 30 de zile de acces gratuit si nelimitat in Zonga, aplicatia de streaming audio cu peste 27 de milioane de melodii.

imagine-campanie-parteneri

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, UTOK te provoaca sa ajuti la crearea celui mai frumos playlist cu melodii dedicate femeilor. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu mai jos cu numele melodiei si, daca va face parte din playlist-ul UTOK “Melodii pentru EA”, poti castiga unul dintre cele 3 vouchere Zonga, cu acces nelimitat si gratuit timp de 3 luni!

Inscrierile sunt acceptate pana la data de 6 martie, iar playlistul “Melodii pentru ea” si castigatorii vor fi anuntati 8 martie.

Articol prezentat de UTOK, fan al tehnologiei accesibile regasite in smartphone-uri, tablete si televizoare.[wpsm_toplist]

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here