Acasă Stiri despre telefoane Allview X2 Xtreme si modul foto profesional

Allview X2 Xtreme si modul foto profesional

7

Allview X2 Xtreme si modul foto profesional – Allview X2 Xtreme, cel mai scump dar si cel mai performant telefon sub brand romanesc, este dotat cu o camera foto impresionanta, cei 24MP ai camerei sunt capabili sa captureze imagini chiar si la 120MP (software).

Mai jos, va pot arata insa o fotografie realizata noaptea in care camera foto a telefonului Allview X2 Xtreme surprinde perfect o stea cazatoare prin setarea timpului de expunere mai mare in modul profesional foto.

rty

Si este o poza facuta cu Allview X2 Xtreme:

Untitled

Professional Mode Picture - X2 Soul Xtreme

Modul profesional de pe Allview X2 Xtreme perimite utilizatorilor sa ajuste manual urmatoarele :

1. Focalizare – Modifica claritatea fotografiei si focalizarea. Prin aceasta setare poti scoate in evidenta un anumit obiect sau o anumita persoana. Claritatea imaginii are efect si asupra rezolutiei reale a fotigrafiei.

2. Viteza obturator – Acesta are trei nivele: Inalt, mediu si scazut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite patrunderea luminii necesara pentru expunerea senzorului.

3. WB — Prin ajustarea balansului de alb, poti surprinde imagini pe care le poti incadra in tonuri de culoare calde sau tonuri reci, functie de preferintele tale. Poti seta balansul de alb in functie de lumina mediului in care te afli, optand pentru una din cele patru setari de la lumina foarte calda la lumina foarte rece.

4. ISO – Sensibilitate la lumina. Setarea permite realizarea fotografiilor in locuri cu luminozitate scazuta.

5. AE / EV – Controlul expunerii. Prin marirea expunerii poti surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decat dupa o perioada destul de lunga de acomodare la mediul nocturn.

 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.