Connect with us

Stiri despre telefoane

Ofertele LIDL incepand cu data de 13 martie, tricouri si seriale!

Published

on

Ofertele LIDL incepand cu data de 13 martie, tricouri si seriale! A aparut si catalogul ofertelor LIDL in perioada 13-19 martie 2023, magazinul va avea oferte si promotii la cateva accesorii vestimentare, fanii unor seriale populare vor putea sa-si achizioneze tricolul, hanoracul, pantalonii de trening sau perechea de ciorapi preferata, toate acestea fiind inscriptionate cu titlurile unor filme sau seriale disponibile pe Netflix! Aceste produse vor fi disponibile de joi, 16 martie 2023.
tricoluri lidl netflix

Pe langa traditionalele produse alimentare, tricouri sau hanorace, LIDL mai vine saptamana aceasta cu oferte pentru gradina sau baie. Sunt cateva pagini cu diverse produse utile acum, la inceputul sezonului mai cald. Diverse aspersoare, pistoale pentru stropit, pompe sumersibile, becuri decorative LED sau lampi solare cu LED:

produse pentru baie lidl

Daca revenim in interior si mai exat in baie, magazinul are un produs destul de interesant. Este vorba despre o para de dus cu LED-uri, acestea luminand in functie de temperatura apei. Rosu inseamna apa mai calda si albastru, apa mai rece. Aceasta para de dus cu LED-uri nu are nevoie de baterii pentru a functiona. Daca vreti un alt produs cel putin la fel interesant, va puteti uita la o lampa LED cu senzor de miscare pentru toaleta!

produse pentru baie lidl martie 2023
Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din Europa, avand peste 310.000 de angajați în întreaga lume. La noi in Romania, magazinul este prezent inca din anul 2011 și are peste 360 de unitati în întreaga țara.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des