Allview X3 Soul Mini, backup firmware, ROM oficial

Iata ca va pun la dispozitie si sistemul de operare cu care vine telefonul Allview X3 Soul Mini direct de la importator, asta inseamna ca nu veti pierde garantia telefonului daca rescrieti acest sistem de operare pe telefonul vostru. Insa, desi rescrierea sistemului de operare se face destul de simplu si practic daca ai versiunea corecta a sistemului de operare nu exista riscuri, recomand atentie si sa respectati tutorialele la care voi face trimitere in cadrul acestui articol.

Atentie = procedati pe propria raspundere!

Acest ROM compatibil cu Allview X3 Soul Mini contine absolut toate fisierele necesare, nu este modificat si nici rootat, el este compilat cu ajutorul unui telefon proaspat scos din cutie.

Acest backup al sistemului de operare Android de pe telefonul Allview poate fi folosit pentru a rescrie in totalitate sistemul de operare, pentru a extrage simodifica fisiere sau pentru a rescrie partial anumite fisiere. Poate fi rescris pe telefon si in cazul in care acesta nu mai raspunde la comenzi, s-a incercat o rescriere de firmware si aceasta a fost gresita, etc.

ttt

Articolul continua dupa reclama:

Pentru instalare, veti folosi programul special pentru telefoanele cu procesoare MediaTEK, tutorial video gasiti AICI, in functie de metoda aleasa (in SP Flash Tools), este posibila pierderea codurilor IMEI, insa acestea pot fi rescrise in cateva minute simplu si fara root, tutoriale de rescriere a codului IMEi pe telefoanele dotate cu procesoare de la MediaTEK, gasiti AICI.

CITESTE SI:  Stock ROM pentru telefonul Allview P6 Energy Mini

In caz ca nu aveti cutia produsului pe care sunt scrise codurile IMEI, recomand sa tastati pe telefon *#06#, astfel aflati codul IMEI.

Allview X3 Soul Mini foloseste un procesor MediaTek MT6735, 64-bit quad-core, 4G LTE platforma integrata, ARM Cortex A53 si placa grafica ARM Mali T720 .

DESCARCA FIRMWARE ALLVIEW X3 SOUL MINI = veti descarca arhiva, insa aceasta trebuie dezarhivata folosind WinRar, apoi veti folosi in SP FLASH TOOLS fisierul MT6735_Android_scatter.txt

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Made by you, o noua campanie de la Allview

Made by you, o noua campanie de la Allview – Cei de...
Citeste tot

11 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *