baterie

iHunt are propriul telefon, modelul iHunt Freedom, telefon rebranduit

iHunt are propriul telefon, modelul iHunt Freedom, telefon rebranduit

Despre magazinul iHunt am vorbit pe larg AICI, articol in care am incercat sa arat de unde au plecat ei, ce vindeau acum cativa ani si cum au ajuns acum sa fie primul magazin in Romania ce aduce aparent legal telefoane chinezesti, dar si cum au reusit ei sa fie tot aparent, importatorii oficiali in Romania pentru multe companii ce product telefoane in China.

Mai mult, au ca domenii: Oukitel Romania, Blackview Romania,  HomTop Romania, Doogee Romania si Vernee Romania!

Observ direct la ei pe site ca au in oferta chiar un telefon propriu, adica modelul iHunt Freedom si asa cum ne imaginam, nu este un telefon produs de ei sau fabricat in Romania, este pur si simplu un telefon rebranduit dupa modelul Blackview A8, design identic si specificatii tehnice identice.

ihunt freedom

Si mai interesant este ca desi au in oferta ambele modele, adica Blackview A8 si iHunt Freedom, cel din urma este o idee mai ieftin cu toate ca specificatiile tehnice sunt identice iar asa cum vedeti in poza de mai sus, nu sunt diferente nici la capitolul design.

Cred ca tin modelul rebranduit ceva mai ieftin pentru ca acesta sa se bucure de vanzari mai mari, este interesant totusi ca au reusit sa aduca un telefon sub brand propriu la noi in tara. Asta inseamna preactic ca au legaturi destul de puternice in China si ca vanzarile merg bine la noi in tara pentru telefoanele comercializate.

Cred ca au avut o idee excelenta prin cumpararea domeniilor de care aminteam mai sus si prin a aduce oficial (aparent) la noi in tara telefoane produse in China de companii ce practic nu existau acum cativa ani.

Insa, am intrat si eu la ei pe site pentru a adresa o intrebare legata de un produs si am incercat sa comunic cu ei pe chatul integrat in platforma magazinului. Desi imi aparea acolo cum ca cineva ar fi online si gata sa raspunda clientilor, nimeni nu s-a deranjat sa ma bage in seama…

777

Specificatiile tehnice pentru iHunt Freedom sunt medii si doar atat, adica telefonul nu impresioneaza cu nimic, poate doar pretul sa fie unul atractiv – 375 lei pentru acest model si 399 lei pentru Blackview A8, de remarcat ca telefonul are si garantie, asta inseamna ca poate fi cumparat fara probleme.

Android Lollipop, procesor Quad-Core MediaTek MT6580 64 bit ce ruleaza pana la 1.3 GHz, dual SIM 3G, 1GB RAM si 8 GB stocare interna, camera Sony de 8 MP si display 2.5D cu rezolutie HD si diagonala de 5″ sunt principalele specificatii ale modelului iHunt Freedom.