Acasă Telefoane Allview Allview reuseste performanta de a lansa X3 Soul Style inaintea originalului Gionee...

Allview reuseste performanta de a lansa X3 Soul Style inaintea originalului Gionee S6s!

2

Allview X3 Soul Style a fost lansat in luna iunie 2016, cam cu 2 luni inainte de lansarea modelului original, adica Gionee S6s, smartphone ce va fi lansat de catre companie in data de 22 august 2016, in India. Colaborarea Allview – Gionee este deja cunoscuta si cred ca mai mult de 50% dintre produsele companiei Allview sunt rebranduite dupa telefoanele Gionee, unele cu mici modificari, altele fix asa cum sunt produse de catre producator.

gionee_s6s_gionee

Posibil ca in cazul modelului Allview X3 Soul Style, brasovenii sa fi avut ceva exclusivitate, altfel nu-mi dau seama cum au reusit sa faca asta deoarece modelul pe care-l copiaza se lanseaza abia in data de 22 august 2016, vorbesc despre Gionee S6s, specificatiile tehnice sunt identice in cazul ambelor modele, partea de design este si ea identica.

Gionee nu colaboreaza numai cu cei de la Allview si este foarte posibil ca acest S6s sa mai existe sub alte denumiri sau versiuni si in alte tari, stim ca cei de la Gionee prefera sa fabrice telefoane pentru altii si se axeaza mai putin pe vanzarea directa, cel putin asta am observat eu. Conform xyztimes.com, telefonul Gionee costa in jur de 270 USD.

Allview X3 Soul Style este Gionee S6s (foto)

Gionee-S6s

[aps_product id=”36049″]

2 COMENTARII

  1. Nu e prime data si cu un model din gama vipre produs de walton au facut tot asa si cu un model din gama E, au aparut cu cateva luni inainte de aparitia modelului original. E3 Living a aparut cu cevaa timp inaintea originalului de la Micromax, numai ca la allview specificaatiile sunt ceva mai bune

  2. Eu am un X3 Soul Style cumparat inainte de lansare, foarte multumit de el. Parerea mea snoaba e ca la noi s-a lansat mai repede pt ca suntem europeni, avem mai multi bani, se vinde un pic mai scump, etc etc.

    Cum era mai pe vremuri că la noi nu apareau toate chestiile când se lansau in ‘murica sau pe la vestici ci puțin mai târziu. Bariera aia s-o mutat in dreapta noastra, undeva mai la Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here