Acasă Stiri despre telefoane

Sony vrea sa creasca productia consolei PS5 in 2022

0

Sony vrea sa creasca productia consolei PS5, dispozitiv anuntat in 2019 si lansat oficial un an mai tarziu, 12 noiembrie 2020. Cererea a fost foarte mare, producatorul fie nu a anticipat acest aspect fie nu a putut sau stiut cum sa gestioneze stocurile. A urmat pandemia, acum situatia actuala din Ucraina, criza cipurilor, a lanturilor de distributie, etc.

Toate acestea au dus la lipsa conoslei PlayStation 5 de pe rafturi. Sau atunci cand mai aparea, aceasta se vindea la preturi nejustificat de mari. Acum, la eMag, PlayStation 5 + joc PS5 Gran Turismo 7 + PS5 Horizon Forbidden West si PSPlus 90 zile, costa 3499 lei, insa preturile sunt si mai mari in functie de model sau de vanzator.

ps5 2022

Vestile sunt ceva mai bune, Sony anunta ca problemele ce tin de distributie s-au mai diminuat si vrea sa creasca productia. Ei au mai spus ca isi doresc sa extinda portofoliul de jocuri PS5. Probabil ca dupa acest anunt, preturile vor incepe sa mai scada putin. CEO-ul Sony Interactive Entertainment, spune ca „planificam creșteri semnificative si suplimentare in producția de console, ducand productia la un nivel pe care nu l-am mai atins pana acum”.

controller ps5

PlayStation 5 are in componenta un procesor AMD Zen 2 cu opt nuclee ce ruleaza la o frecventa variabila si limitata la 3.5 GHz, personalizat de Sony si AMD. Este un chipset fabricat pe o tehnologie de 7nm. GPU-ul integrat este unul personalizat, AMD RDNA 2 cu 36 de unitați de calcul care ruleaza la o frecvența de pana la 2,23 GHz. Consola are 16 GBRAM GDDR6 cu o lațime de banda 448 GB/s și se bucura de conectivitate Bluetooth 5.1 sau Wi-Fi 6.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Sony PlayStation 5
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
sony-vrea-sa-creasca-productia-consolei-ps5-in-2022Sony vrea sa creasca productia consolei PS5, dispozitiv anuntat in 2019 si lansat oficial un an mai tarziu, 12 noiembrie 2020. Cererea a fost foarte mare, producatorul fie nu a anticipat acest aspect fie nu a putut sau stiut cum sa gestioneze stocurile. A...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.