Connect with us

Stiri despre telefoane

Gearbest da drumul unei noi promotii sub titlul “back to school”

Published

on

Asta inseamna ca se apropie scoala si magazinul vrea sa intampine acest eveniment printr-o noua serie de reduceri pentru diferite gadegturi din oferta sa, de fapt preturi aparent reduse sunt la o gramada de produse comercializate de acest magain.

Pe langa preturile reduse, cel putin asa sustin ei, promotia mai are si alte mecanisme prin intermediul carora puteti avea acces la preturi speciale, asta daca dati share campaniei pe pagina voastra de Facebook si prindeti un cupon de reducere. Campania incepe in data de 16 august si se termina pe 19 august, preturile pornesc de la 0.99 dolari, asta in cazul unei perechi de casti.

Untitled

In rest, sunt telefoane mobile, tablete, accesorii pentru telefoane, jucarii, scule electrice, articole pentru gradina sau multe alte produse impartite in cateva categorii. Phones & Accessories, Computers & Networking, Tablet PC, Consumer Electronics, Toys & Hobbies, Home & Garden, Electrical & Tools, Outdoors & Sports, LED Lights & Flashlights si altele, acestea sunt categoriile de produse. 

Advertisement

 

Pana la finalul acestei campanii, magazinul a selectat 8 produse  ce vor costa numai 1 dolar si acestea se vor schimba ilnic, pentru inceput vad telefonul Elephone P9000 ce probabil ca va avea acest pret, insa cu siguranta ca la 1 dolar vor fi numai cateva bucati si cei ce doresc sa prinda oferta trebuie sa intre pe gearbest destul de des incepand cu data de 16 august.

56

Apoi, daca dati share paginii de promotie pe Facebook, veti primi un cupon ce poate fi folosit la achizitionarea catorva produse la un pret redus, este vorba printre altele de cateva telefoane mobile, tablete sau chiar drone.

Advertisement

Cat despre oferta cu preturi reduse, am intrat putin in categoriile care ne intereseaza, adica telefoane mobile, tablete si accesorii, am selectat cateva exemple:

Bluboo Xtouch la 139.89 dolari, 

Cubot x16 la 118.99 dolari, 

Advertisement

LETV Leeco One X600 la 127.99 dolari, 

Ulefone Vienna la 159.99 dolari, 

Xiaomi Redmi Note 3 la 179.89 dolari, 

Advertisement

UMi Super la 189.99 dolari

Din oferta tabletelor si ceasurilor inteligente, fac parte printre altele si urmatoarele modele:

Zeblade Blitz cu conectivitate 3G si pret de 89.99 dolari,

Advertisement

89 

Chuwi H12 cu procesor de tip Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core la 1.44GHz, display de 12 inch si rezolutie 2160 x 1440 plus 64 GB stocare interna la 252.89 dolari, 

Onda V80 Plus la 93.99 dolari, tableta cu 2 GB RAM si procesor Intel la 93.89 dolari, dar si multe alte produse din toate categoriile, link direct catre toata oferta magazinului legata de aceasta campanie, aveti AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des