Acasă Stiri despre telefoane Allview X4 Soul Lite integreaza conceptul FastPass, OS stabil si rapid

Allview X4 Soul Lite integreaza conceptul FastPass, OS stabil si rapid

2

Allview X4 Soul Lite integreaza conceptul FastPass, OS stabil si rapid, insa nu este o noutate deoarece asa ceva exista si pe telefonul Allview V2 Viper S, acesta a fost de fapt primul model sub brand local ce se bucura de acest concept FastPass dezvoltat de Google si MediaTEK.

“Dezvoltat impreuna cu Google™ si MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integreaza conceptul FastPass, o solutie menita sa ofere utilizatorului cat mai multa libertate in a-si alege aplicatiile care-l intereseaza. Cu un sistem aerisit, optimizat si stabil, V2 Viper S atinge viteze de reactie ce rivalizeaza cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”

Asta spuneau atunci cei de la Alllview, acelasi lucru se va intampla si in cazul noului Allview X4 Soul Lite ce va fi probabil lansat in scurt timp, sistemul de operare cat mai apropiat de cel stock va fi punctul de atractie, probabil ca este o veste buna pentru multi dintre cei ce prefera sistemul de operare Android. Asta inseamna un sistem de operare mai liber si mai aerisit, implicit o viteza de reactie mai buna!

Allview X4 Soul Lite

Stim deja gratie unei informatii venite de la Allview ca noul Allview X4 Soul Lite va permite modificarea focusului dupa ce pozele au fost capturate, este o caracteristica des intalnita in cazul telefoanelor cu 2 camere foto, insa si acest X4 Soul Lite se va bucura de un astfel de setup.

Nu va fi insa primul telefon de tip dual camera de la Allview si sub brand local, modelul X4 Soul  este primul de acest gen ce vine din partea companiei din Brasov, companie care a mai lansat din gama X4 si modelul Allview X4 Soul Style. Noul Allview X4 Soul Lite este posibil insa sa se bucure de un pret mai mic avand in vedere ca este totusi un “Lite”, probabil in jur de 1000 lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.