Acasă Stiri Android Si Noutati Reduceri de preț pentru suporturile auto MagicMount

Reduceri de preț pentru suporturile auto MagicMount

0

Reduceri de preț pentru suporturile auto MagicMount – Suporturile auto pentru telefon pot fi o adevarată durere de cap atunci când sunt utilizate. Majoritatea dintre cele existente în magazine, se montează cu ajutorul unor cleme de plastic. Este adevărat însă, că o astfel de clemă poate să țină ferm dispozitivul mobil în timp ce conduceți, însă nu este o soluție deloc elegantă.

De asemenea, accesul la butoane este adesea blocat de brațele clemelor, telefonul dvs poate cădea în timpul unei frâne mai puternice, schimbarea în modul landscape poate fi dificilă, iar montarea telefonului se face, de cele mai multe ori, cu două mâini.

Scosche, un producător de accesorii pentru telefon, consideră că magneții sunt răspunsul la toate aceste neplăceri. Aceștia folosesc magneții de mai mult timp, iar în ultimii ani au dezvoltat o serie de suporturi auto ce utilizează magneții. Ultima lor serie din această gamă poartă denumirea MagicMount Pro. Această nouă serie de produse sunt construite cu ajutorul unor magneți cu 30% mai puternici decât cei de la modelele precedente.

De seria MagicMount de la Scosche am mai discutat. Însă, ne aducem acum aminte de produsele aflate sub sigla Scosche, deoarece toate au reduceri de preț în magazinul online Smart Products, de altfell, singurul unde le putem găsi în România. Toate produsele Scosche MagicMount benficiază de reduceri între 15-20%, astfel un suport magnetic telefon de top a ajuns să coste acum numai 112.99 lei.

MagicMount Pro folosește magneți de pământ, foarte puternici, pentru a monta dispozitivul dvs pe bordul mașinii sau pe geamuri. Este de ajuns să lipiți placa magnetică, de doar 0,7 mm, pe telefon, sub carcasă sau sub husa de protecție și apoi doar să plasați fără niciun efort telefonul mobil pe suportul atașat mașinii. Toate cele trei monturi vin cu inele interschimbabile în două culori: argintiu și negru, sau dacă doriți puteți achiziționa separat culorile: gold, rose gold și carbon fiber.

MagicMount Pro Vent – este soluția perfectaă pentru deplasările rapide. Acesta ține telefonul fix în timpul deplasărilor dar iți oferă și mobilitate, permițându-ți să-l muti foarte ușor. De asemenea, funcționează și ca stand atunci când sunteți la birou sau acasă.

MagicMount Pro Dash – este capabil să așeze smartphone-ul în orice direcție doriți, grație posibilității de rotire la 360 de grade și a sistemului de blocare cu piuliță și cauciuc moale. Acest dispozitiv functionează perfect pe bordul masinii, birou sau noptieră.

MagicMount

MagicMount
MagicMount

MagicMount Pro Window / Dash – Ventuza StickGrip este modalitatea prin care se prinde acest suport de fereastră sau de bordul mașinii, indiferent de cât de texturat ar fi acesta. În cazul în care StickGrip îsi pierde vreodată aderența, îl puteți clăti pur și simplu cu apă călduță, îl lăsați apoi să se usuce și în final îl montați în locul dorit.

Am testat fiecare dintre acestea suporturi auto magnetice cu diferite smartphone-uri, mașini și configurații. Este suficient să spunem că fiecare funcționează conform așteptărilor și în cadrul niciunui test nu am avut niciun fel de problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here