Allview X4 Soul Vision, telefon cu proiector portabil, este vorba despre cel mai recent produs anuntat de catre cei din Brasov.

Gama Allview X4 Soul Infinity nu a inchis lansarile companiei pe 2017, ei pregatesc un telefon mai mult decat interesant la prima vedere!

Update- Detalii, pret si specificatii oficiale Allview X4 Soul Vision

Allview X4 Soul Vision allview x4 soul vision
Allview X4 Soul Vision

Desi nu avem pana acum multe detalii tehnice sau o imagine clara, stim ca acest Allview X4 Soul Vision urmeaza a fi lansat in curand si vine cu o functie unica.

Poate fi transformat rapid intr-un proiector, observam ca in partea din fata acest nou telefon are integrata tehnologia care-i va permite asta. Asta inseamna, teoretic, ca utilizatorul poate proiecta pe un perete aproape orice. De la prezentari grafice si pana la continut multimedia!

CITESTE SI:  Huawei Honor 7C devine oficial, pret mic si display 18:9

allview x4 soul vision

Allview X4 Soul Vision, telefon cu proiector portabil

Din cate stiu, nu prea sunt la ora actuala telefoane mobile care sa fie dotate cu asa ceva! In plus, pentru ca nu exista mereu posibilitatea de a proiecta perpendicular, echipa Allview a pregătit un smartphone care aplica o corecție inteligenta si in mod automat a imaginilor, asta se traduce prin proiectii perfecte, dreptunghiulare.

Proiectia va simula un display cu diagonala de 200″ si contrast 5.000:1.

Allview X4 Soul Vision urmeaza sa fie lansat in curand, asteptam si noi cu interes toate detaliile tehnice. Si cele legate de aceasta caracteristica plus aplicatia dedicata, insa si cele generale. Este practic un telefon mobil!

allview x4 soul vision

20 COMMENTS

  1. Nu e tocmai o functie unica pentru ca nu e primul telefon cu proiector.

    Exista de ani buni Samsung Galaxy Beam. Mai exact in urma cu 5 ani se lansa galaxy beam iar doi ani mai tarziu au mai scos inca unul, mai popular pe piata chineza…

  2. Sunt tare curios de calitatea imaginii la diagonala de 200″, mai ales ca Allview se lauda cu o calitate egala cu cea a unui proiector cu laser.

  3. fara ironie, chiar ar fi un progres ca un olviu din 2017 sa fie mai performant decat un samsung de acum trei ani

  4. Este foarte interesanta aceasta functie si utila dupa parerea mea, in felul asta nu te mai complici cu tot felul de proiectoare, cabluri etc.

  5. Am citit despre produs si este interesant, design-ul este destul de bine gandit si vine cu cateva functii destul de interesante.

  6. Am tot citit despre el si imi place ce am vazut, Specificatiile terminalului sunt putin cam slabute dar avand in vedere ca are proiector la banii astia eu zic ca se merita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree