Connect with us

Telefoane Chinezesti

UHANS MX are un pret foarte mic si un design interesant

Published

on

UHANS MX are un pret foarte mic si un design interesant, insa, din pacate, cam acesta sunt singurele atuuri. Desigur, mai putem adauga si partea de design, din imaginile de prezentare, pare un telefon frumos.

Poate fi numit fara probleme o alta clona de Xiaomi Mi Mix, in acest caz este vorba despre o diagonala mult mai mica.

uhans mx

uhans mx

Pana la urma, nu conteaza foarte mult diagonala, cu siguranta ca sunt si doritori de telefoane mai mici.

UHANS MX are o diagonala de 5.2″

Diagonala lui UHANS MX este destul de mica, dar nici rezolutia nu este foarte mare. Cu toate acesta, o rezolutie 1280×720 pixeli este destul de ok. Daca ne uitam cu atentie peste toate pozele pe care le gasim in cadrul ofertei, observam ceva destul de ciudat.

Advertisement

In unele imagini, marginea superioara aproape nu exista, in altele, ea este prezenta si destul de lata. Pentru a ne face o idee, putem urmari clipul de mai jos. Observam acolo realitatea, marginile sunt destul de late, insa ok pentru pretul telefonului.

La baza ecranului exista si un senzor de amprente, UHANS MX are camera secundara tot in partea de jos.

Advertisement

Desi ruleaza Android 7.0 Nougat, acest telefon nu este foarte dotat, are un procesor cu 4 nuclee, un MTK6580, l-am gasit si pe iHunt Like 2 Rainbow 3.

Un minus ar putea fi pentru unii si lipsa conectivitatii de tip 4G, acest UHANS nu are decat 3G. Memoria RAM este de 2GB, cea interna de 16GB, prea rau nu sta la acest capitol, asta avand in vedere si pretul de numai 89USD.

uhans mx

uhans mx

UHANS MX are aparent numai o camera foto principala, una de 8MP. Asta in ciuda faptului ca in toate imaginile de prezentare apar 2 senzori princiapli!

Telefonul este echipat cu un acumulator de 3000 mAh, este de tip DuaSIM si cantareste 185g, partea din spate este si ea acoperita de sticla. Telefonul costa numai 89 USD, oferta este aici.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des