Acasă Stiri Android Si Noutati

Amazon Romania, veste buna sau proasta pentru magazine?

19
nofollow

Amazon Romania, veste buna sau proasta pentru magazine? As spune ca este o este excelenta pentru clienti si o veste mai putin buna pentru magazinele de la noi.

Poate, vom avea si noi in Romania un Black Friday adevarat si reduceri reale. Nu dezvolt acum acest subiect, se stie ca la noi in tara reducerile nu exista, cu mici exceptii.

Amazon Romania poate deveni realitate in curand, acestia angajeaza deja 1.300 de salariati numai în Bucuresti. Tot Amazon a inchiriat 13.500 de metri patrați în Pipera de la fondul de investitii Globalworth (GlobalWorth Tower se afla in Bucuresti, pe strada Barbu Vacarescu)

Amazon Romania
Amazon Romania

Conform celor de la zf.ro (ziarul financiar.ro), Amazon va plati o chirie medie de 12 euro pe metrul patrat, anual, catre Globalworth. Se pare si ca mai multi angajati Intel din Romania au trecut in “barca” celor de la Amazon.

Exista deja in Iasi un centru logistic Amazon (Amazon Development Center).

Conform celor de la b1.ro,

“Grupul ar putea profita de faptul că România are cel mai mare număr de programatori din Europa, iar forța de muncă este ieftină și bine instruită. De asemenea, și apetitul românilor pentru tehnologie este foarte crescut , iar achizitiile facute in fata calculatorului sunt tot mai folosite. Romania are și una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din lume ca viteză.

CITESTE SI:  Atentie la ofertele ciudate ale celor de la JOOM, preturi mici si atat

Intrarea Amazon în Romania ar schimba complet (si in bine) peisajul comerțului online de la noi din tara Acesta este dominat de Emag, Altex/Media Galaxy, Evomag, Quickmobile și Cel.ro, principalele magazine.

Emag este deținut in prezent de către grup sud-african Naspers, Altex și Media Galaxy sunt proprietatea omului de afaceri Dan Ostahie. In vara lui 2017, Cel.ro a cumpărat și domeniul Domo.ro.

Amazon este celebru în întreaga lume prin prețurile mici pe care le practică și reducerile masive din anumite perioade ale anului. Astfel, consumatorii de la noi din tara se vor putea bucura de asa ceva atunci cand va aparea Amazon Romania.

Amazon este cea mai mare companie de comert online cu sediul în Seattle, Washington, USA. Pana la sfârșitul anului 2016, vanzarile cu amanuntul la nivel mondial au ajuns la 22 trilioane de dolari. Asta inseamna o rata de creștere de 6% anual. Pana în 2020, este de așteptat sa atinga nu mai putin de 28 trilioane USD.

19 COMENTARII

  1. Se pare că voi nu înțelegeți un lucru. Pe eMag vând în acest moment peste 4.000 de selleri externi, nu doar eMag. În calitate de seller, pot să vă spun că la această ediție de black friday, ca preț de bază înainte de reducere a fost luat prețul afișat pe site în ultimele 30 de zile. Pe mine acest lucru m-a afectat în sensul că deși am discount de 40% pe site apare doar 11%, fiindcă am avut reducere și în ultimele 30 de zile. Nu vând electronice.

  2. ,,Amazon este celebru în întreaga lume prin prețurile mici pe care le practică și reducerile masive din anumite perioade ale anului”. Probabil ca venind in Romania, se vor da si ei cu lumea. Vezi cazul LIDL Romania vs.LIDL Polonia.

  3. Preturile nu sunt chiar mici pe Amazon dar în schimb au un serviciu de curierat foarte rapid si asistenta clienți impecabila , e destul să faci un apel și în următoarele minute te suna ei .(Italia ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here