baterie

O aplicatie care aplifica sunetul unui telefon mobil

Aplicatia care iti transforma telefonul mobil intr-o adevarata scena audio, amplificand sunetul la noi nivele, poti sa o testezi si sa vezi daca este pe placul tau

O aplicatie care aplifica sunetul unui telefon mobil
Last updated:

Amplificator de sunet pentru toate telefoanele cu Android – Este vorba despre o functie usor ascunsa in sistemul de operare al telefonului sau duoa caz, despre o aplicatie. Aplicatia se instaleaza daca ai nevoie de un sunet mai puternic sau daca nu o gasesti gata preinstalata in meniul “Accesbilitate”.

Este o aplicatie direct de la Google, asta inseamna ca nu trebuie sa ne facem griji si o putem instala linistiti. De fapt, majoritatea telefoanelor cu Android 10 sau 11 ar trebui a o aiba preinstalata. Utila pentru momentele in care ai nevoie de un sunet mai puternic si telefonul nu ti-l poate oferi in mod default.

Ai putea sa o utilizezi intr-un spatiu aglomerat si zgomotos, intr-un mijloc de trasport sau in alte situatii in care se impune. La fel de utila se poate dovedi si pentru persoanele care au deficiente de auz.

Amplificator sunet pentru toate telefoanele Android

Amplificatorul de sunet vine impreuna cu cateva setari utile pentru a oferi un sunet mai echilibrat si este destinat a se folosi numai atunci cand introducem o pereche de casti, fie direct, fie printr-un adaptor USB TIP-C. Vestea buna ca accepta si castile conectate prin Bluetooth.

O aplicatie care aplifica sunetul unui telefon mobil – poate fi utila!

Iata unde gasesti functia pe telefon si daca nu o este gata preinstalata, de unde o descarci aplicatia. In cazul meu, a trebuit sa o descarc separat (gratuit in Google Play). Dar inainte sa faceti asta, verificati daca nu este in setari – meniu accesibilitate – amplificare sunet.

O aplicatie care aplifica sunetul unui telefon mobil

Daca nu ai gasit-o in meniu, o vei descarca de aici si o vei instala pe telefonul mobil. Este simplu de utilizat, are cateva optiuni si nu iti ocupa spatiu pe telefon. Dupa ce o deschideti, veti vedea pagina principala si acolo sunt toate optiunile disponibile.

O aplicatie care aplifica sunetul unui telefon mobil

Sursa / Sunet / Zgomot. Putem amplifica sunetul din jurul nostru sau cel redat pe telefon, exista mai jos si o zona destinata microgfonului. La “Sunet”, avem posibilitatea de ajustare separata pentru fiecare ureche si de a amplifica iar la zgomot, sunt 3 trepte de reducere a fundalului. Inalt, mediu si redus.

Alte setari nu exista, este cat se poate de simpla si se poate dovedi utila in anumite cazuri, amplifica inclusiv continutul video redat pe telefon. Recomand sa introduceti castile si sa experimentati.