baterie

Aplicatia Signal este in crestere, o alternativa la WhatsApp

Aplicatia Signal este in crestere, o alternativa la WhatsApp

Aplicatia Signal este in crestere, o alternativa la WhatsApp – Recent, aplicatia controlata de catre Facebook, si-a actualizat politica de confidentialitate si probabil ca ai observat asta in cazul in care folosesti WhatsApp.

Mai rau este ca in cazul nu vei fi cu de acord cu acesti noi termeni, nu vei mai putea accesa aplicatia incepand cu 8 februarie 2020. Pe scurt, acesti noi termeni atribuie dreptul aplicatiei de a impartasi datele personale cu Facebook, Instagram sau Messenger. La prima vedere nu pare nimic grav, dar sunt persoane care din diverse motive nici nu vor sa auda de asa ceva.

Teoretic, nu ar trebui de ce sa ne temem. WhatsApp tine de Facebook, este o aplicatie securizata si poate fi folosita cu incredere. Insa, asa cum vom vedea in cele ce urmeaza, se pare ca lumea cauta alternative.

Numai in data de 10 ianuarie 2021, aplicatia Signal (gratuita in Google Play) a cunoascut un slat spectaculos si a fost descarcata de aproximativ 800.000 de persoane la nivel monidal. Din cate am observat, Signal atrage fani multi inclusiv in Romania.

Aplicatia Signal este in crestere, o alternativa la WhatsApp

Chiar si Elon Musk spune fara retineri ca recomanda fanilor sai sa renunte la WhatApp si sa instaleze Signal. Mai mentionez si ca aplicatia Telegram a cunoscut un salt destul de mare in ultima perioada.

Poate fi o “criza” de moment, nu cred ca Signal va reusi sa devina lider de piata. Aceasta aplicatie functioneaza asemanator si se bazeaza tot pe numarul de telefon, are chiar o functie ce permite editarea mai avansata a imaginilor trimise.

Milioane de persoane folosesc Signal în fiecare zi pentru comunicare gratuită și instantanee oriunde în lume. Trimiteți și primiți mesaje de înaltă fidelitate, efectuați apeluri vocale/video HD și explorați un set tot mai mare de funcționalități noi care vă ajută să rămâneți conectați.

Tehnologia avansată de păstrare a confidențialității din Signal este întotdeauna activată, așa că vă puteți concentra pe împărtășirea momentelor care contează cu oamenii care contează.”