DISTRIBUIȚI

Andoer este un brand sau o denumire ce cu siguranta ca nu ne spune prea multe, insa fiind vorba de camere video sport si de actiune este oarecum logic. Si spun asta deoarece piata este plina de astfel de produse fabricate de companii mai putin cunoscute, avem si la noi in tara astfel de camere rebranduite.

Majoritatea incearca oarecum sa copieze partea de design a celebrului GoPro si o fac destul de bine, nu la fel de bine reusesc insa sa copieze si specificatiile tehnice ale celebrei game de camere video de la GoPro. Este adevarat ca si preturile sunt mult mai mici si de cele mai multe ori performantele sunt destul de bune.

7777

 

Articolul continua dupa reclama:

Urmaresc si eu astfel de camere video de actiune, chiar am testat una de la Evolio. Problema este ca nu toate reusesc sa filmeze UHD la un framerate bun, insa acest model Andoer poate face asta, 4K 25fps, 2.7K 30fps, 1920x1080P 60fps, 1280x720p 60fps, 1280x720p 30fps sunt rezoluiile la care se lauda ca poate filma. 

4K la 25 fps, 2.7K la 30 fps dar si FHD la un framerate de 60fps inseamna destul de bine pentru pretul de 43.99 USD, pret afisat de magazinul tomtop, avem si un cupon de reducere ce scade putin pretul acestui gadget.

Untitled

VE5OFF este codul de care aminteam, important de mentionat si ca aceasta camera sport se gaseste in depuzitele din UE, asta inseamna ca daca o achizitionam, nu platim TVA, este adevarat ca si pretul creste putin daca selectam un depozit mai aproape de Romania. Un alt avantaj al fi acela al duratei de transport ce scade semnificativ fata de transportul din China.

Camera este disponibila in mai multe culori, are un senzor CMOS de 16 MP, probabil un Sony, lentile “fish eye” si unghi de 170°, poate face poze pana la o rezolutie de 4032 x 3024 pixeli, are un acumulator cu o capacitate de 900mAh, display LCD de 2″ si vine la pachet cu accesorii speciale cu ajutorul carora poate fi atasata pe diverse suprafete sau poate fi folosita sub apa.

Oferta copleta poate fi vazuta direct in pagina magazinului, codul de reducere este VE5OFF

CITESTE SI:  Nokia 3310 relansat la MWC 2017, iata pret si specificatii tehnice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here