Connect with us

Stiri despre telefoane

Counter-Strike 2 este lansat oficial si este gratuit

Published

on

Counter-Strike 2 este lansat oficial si este gratuit pe platforma Steam, dar trebuie sa aveti 27 GB liberi de spatiu pe hard disk. Sistemul de operare recomandat este Windows 10. In ceea ce priveste procesorul, este indicat un model Intel Core i5 750 cu patru nuclee fizice sau un model superior. Memoria RAM necesara este de 8 GB.

Placa video ar trebui sa fie compatibila cu DirectX 11 si sa dispuna de cel putin 1 GB memorie. In ceea ce priveste spatiul de stocare, asigura-te ca ai disponibili cel putin 85 GB pentru a putea instala si rula aplicatiile fara probleme.

Counter-Strike 2: anuntul oficial suna cam asa

Vino sa arunci o privire. Counter-Strike 2 reprezinta cel mai mare salt tehnologic in istoria Counter-Strike, sustinand noi caracteristici astazi si actualizari pentru anii care urmeaza.

Advertisement

Daca te intorci ca jucator, vei gasi hartiile si modurile tale preferate de potrivire exact unde le-ai lasat, impreuna cu un mod Premier restructurat unde poti stabili noul tau scor CS. Avanseaza prin ranguri si vezi unde te pozitionezi pe clasamentele globale si regionale.

Pentru jucatorii noi, invata bazele cu un antrenament offline si intra in modurile Casual si Deathmatch pentru a-ti imbunatati abilitatile. Odata ce ai deblocat potrivirea competitiva, vei fi gata de start. Strange-ti prietenii si vino sa te alaturi milioanelor de jucatori din intreaga lume. Bine ai venit la Counter-Strike 2.

In versiunea noua de Counter-Strike 2, numeroase harti vechi au fost complet regandite si aduse la zi. Harti celebre precum Dust 2 si Mirage beneficiaza de imbunatatiri vizuale, datorate motorului Source 2. Mai mult, daca observi obiectele din joc, vei vedea ca s-a facut un salt in timp – anumite harti au primit actualizari ale modelului pentru diferite obiecte, cum ar fi cazile de la Overpass, care au fost inlocuite cu unele moderne.

Advertisement


Valve a utilizat de mult timp sistemul VAC (Valve Anti-Cheat) pentru toate jocurile sale multiplayer. Desi acest sistem primeste actualizari regulate pentru a tine pasul cu noile metode de trisare, se pare ca Counter Strike-2 va include o varianta imbunatatita a sistemului anti-trisare, denumita VAC Live, potrivit unui cod sursa scapat pe Twitter de @aquaismissing.

Counter-Strike 2 a fost restructurat complet folosind un nou motor grafic. Varianta anterioara, Counter-Strike: Global Offensive, a fost construita pe motorul Source inca de la lansarea sa in 2012.

In noul joc, testatorii beta au observat o schimbare in ceea ce priveste perspectiva jucatorului. Acum, atunci cand te uiti in jos in joc, poti vedea efectiv picioarele personajului tau. Desi nu este o modificare majora, este o caracteristica interesanta in CS2.

Advertisement

Orice, de la sarituri pe cutii la bunny hopping, va fi putin diferit datorita vizibilitatii sporite a picioarelor. Aceasta schimbare pare un pic ciudata, dar extrem de amuzanta pentru jucatorii veterani.

Interfata in Counter-Strike 2 este complet noua, avand numeroase schimbari vizuale in HUD-ul jocului si in meniul principal. Asta include un nou design pentru momentele din joc precum ecranul de selectie a echipei, faza de final a meciului, si altele.

Inspirandu-se din Valorant, interfata include acum o caracteristica ce iti afiseaza numarul de impuscaturi reusite. Pentru fiecare inamic eliminat, o reprezentare vizuala apare in partea de jos, iar cand ajungi la 5 eliminari, pachetul de carti se completeaza si straluceste, simbolizand un as.

Advertisement

Modelele de arme din CS2 au fost de asemenea modernizate si, pe langa asta, skin-urile existente arata acum foarte diferit datorita noului motor Source 2 care aduce multe imbunatatiri vizuale sistemului de iluminare si materialelor in joc. Valve mentioneaza ca toate armele de baza au fost imbunatatite cu modele de o rezolutie mai mare, si ca rezultat, multe skin-uri existente vor arata mai bine.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des