Android 4.3 Jelly Bean Lansat Oficial

Android 4.3 Jelly Bean Lansat Oficial

Se pare ca cei de la Google ne mai lasa sa asteptam putin noul Android 5.0 cu numele de cod Key Lime Pie si ne servesc in schimb o noua versiune de Jelly Bean. Este practic un update la 4.2.2 dar ce ofera si cateva schimbari si avantaje pentru utilizator.

images

Noul update 4.3 a fost prezentat oficial seara trecuta in San francisco cand mai toata lumea astepta lansarea lui 5.o Key Lime Pie.

Articolul continua dupa reclama:

O functie noua si care mi se pare interesanta este suportul multi user inspirat de la Windows si cu ajutorul caruia parintii pot selecta ce aplicatii pot fi disponibile pentru copii lor cand folosesc tableta sau telefonul Android.

CITESTE SI:  TIANQU XS809W, o drona ieftina si controlabila cu telefonul Android

Google Talk a fost inlocuit de Hangouts, ecranul principal si meniurile au ramas neschimbate.Un update au primit si aplicatiile Google Maps, Google Play si Google Chrome.

O noutate o consta si faptul ca la 4.3 poti tine activ modul wireless pentru a-ti determina pozitia, a fost adaugata o noua criptare DRM, suport pentru Bluetooth 4.0 cu mod ce permite economisire a energiei, OpenGL-ES 3.0 pentru un mai bun suport al jocurilor 3D si aplicatia interactiva Play Games.

Pentru inceput, de update la Android 4.3 va beneficia telefonul Google Nexus , ulterior Samsung Galaxy S4 si noile telefoane lansate HTC.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cubot Note S, 5,5 ” HD in oferta gearbest la 350 lei

Cubot Note S, 5,5 ” HD in oferta gearbest la 350 lei...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *